1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj Kostelce a Ledče nad Sázavou sliboval pro diváka velmi zajímavé utkání. Vždyť třetí Kostelec přivítal průběžného lídra soutěže. První půle však začala z obou stran nervózně. Hned v 11. minutě totiž hasil domácí brankář zaváhání obrany faulem mimo vápno a musel předčasně pod sprchy. Odpověď přišla v zápětí. V 17. minutě se po nahrávce Trpišovského trefil Jakub Gramer a Ledeč se ujala vedení. Když nebyl Kostelci ve 35. minutě uznán gól pro postavení mimo hru, šlo se do kabin za jednobrankového vedení hostí.

Po čtvrthodině hry druhého dějství se síly v poli srovnaly. Toula uviděl druhou žlutou kartu a dohrál. A stejně jako v první půli přišla odpověď záhy, srovnal Gavallér. Hru by se v těchto chvílích dalo charakterizovat jako bojovnou a neurovnanou. Z vítězného gólu se však přeci jenom radovala Ledeč, když si role obrátili Gramer s Trpišovským a druhý jmenovaný rozhodl. Ledeč tak upevnila svoje postavení na čele tabulky s náskokem sedmi bodů na druhé Štoky.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Josef Láznička (SK Kostelec, trenér): Chtěli jsme Ledči vrátit porážku z minulého utkání, kde jsme se po vyloučení hráče sesypali a jasně prohráli. Bohužel to stejné přišlo i nyní a my opět museli hrát v deseti. Utkání bylo určitě vyrovnané, my jsme na konci utkání udělali chybu, která vše rozhodla, a my prohráli.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek (FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, trenér): Do poločasu jsme hráli dobře, soupeře, který hrál o deseti, jsme k ničemu moc nepouštěli. Bohužel naší nedisciplinovaností jsme se v druhé půli nechali oslabit. Zápasu by více slušela remíza, ale ke konci zápasu jsme měli větší štěstí, když Jakub Gramer posunul na Trpišovského a ten posunul do prázdné branky.



Sestavy


SK Kostelec
M. Cháb [-] - A. Procházka [-] , V. Čurda [-] , J. Procházka [-] , L. Páral [-] - M. Sekan [-] , M. Fejt [-] , . Svoboda [-] , M. Kružík [-] (11. R. Špejtek [-] ) - M. Kočí [-] , F. Gavaller [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] , D. Prchal [-] , J. Pešek [-] (76. R. Kuja [-] ) , F. Gramer [-] - J. Gramer [-] , J. Šotola [-] , M. Toula [-] , M. Nepovím [-] - M. Turek [-] , M. Trpišovský [-]

Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.