Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako favorité dorazili fotbalisté klubu TJ Sokol Štoky na půdu předposledních Jiřic. Svoji úlohu do 25. minuty také naplnili bezezbytku, když se v 10. minutě trefil Žíla a o deset minut později tentýž hráč poslal hosty do dvoubrankového vedení. Domácí se taktéž dostali do několika šancí. V těch největších se ocitl M. Sadský, leč nedokázal je zužitkovat. Ve 32. si ovšem vzal Sadský znovu slovo a snížil na rozdíl jediné branky. Na samotném konci prvního dějství přiletěl do velkého vápna hostující ještě jeden centr ze strany. Skončil opět u Sadského, který stav vyrovnal.

Na branky bohatý první poločas jistě navnadil přihlížejících 120 diváků na druhou polovinu utkání. V té nezvládl svoje emoce Rohovec a byl za nesportovní chování vyloučen. Domácí však i v početním deficitu dokázali jít do vedení. Jenomže proti byl Žíla, který svůj brilantní výkon ozdobil třetí brankou a opět vyrovnal. Vše spělo k remíze, ale v samotném závěru přeci jenom přišlo rozuzlení. Sudí pískl pro domácí pokutový kop, Jirků si míč postavil na bílý puntík a rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Jiřicích.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský (SK Jiřice, vedoucí týmu): Bodu si rozhodně ceníme. Už jenom při pohledu na postavení v tabulce je jasné proč. Nicméně utkání se mi zdálo vyrovnané a myslím si, že za naši bojovnost v deseti lidech jsme si vítězství zasloužili.

TJ Sokol Štoky
David Kunc (TJ Sokol Štoky, obránce): Pro nás jednoznačně nešťastné utkání, protože jsme přijeli do Jiřic vyhrát. Bohužel jsme nedokázali udržet dvoubrankové vedení, kdy místo abychom utkání v klidu dohráli, tak jsme ještě do poločasu nechali skóre srovnat a nakonec jsme utkání z penalty v devadesáté minutě prohráli. Tohle se zkrátka nesmí stávat.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - R. Čepl [-] (65. L. Nesporý [-] ) , J. Vincenc [-] , J. Rohovec [-] , J. Jůzl [-] - D. Vincenc [-] (79. J. Hrůza [-] ) , M. Jirků [-] , R. Šimůnek [-] , M. Sadský [-] - O. Sadský [-] , P. Příhoda [-] (85. M. Novák [-] )

TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - J. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , M. Prokš [-] , M. Miksa [-] - A. Dáňa [-] , J. Holík [-] , . Krondráf [-] (46. D. Kunc [-] ) , J. Fic [-] (59. M. Kubík [-] ) - J. Lóži [-] , J. Žíla [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.