1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřicím zachránil v závěru remízu patnáctiletý Svoboda


Branky


0

Před početnou kulisou se odehrála bitva dvou doposud neporažených týmů. Po perfektní střele teprve patnáctiletého Svobody skončil stav utkání 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice jasně lepší

Souboj prvního s druhým se pro Pačlavice v první půli nevyvíjel moc dobře. Jak říkali někteří fanoušci, byly „na ručník“. "Hráli jsme proti silnému větru, na hráčích byla patrná nervozita a vůbec se nemohli dostat ke svojí hře", řekl Antonín Navrátil.

 

Překvapivě se do základní sestavy nevešel Marek Bleša. Scházela jeho zkušenost, spolehlivost v obranné činnosti a tvořivost při zakládání akcí. Už v sedmé minutě po zaváhání pačlavské obrany zazvonila tyč Vitoulovy svatyně. A obrana vyráběla další a další chyby. Trestný kop ze šestnácti metrů vytahuje Vitoul s námahou na roh.

 

Po jeho zahrání Mira znovu zasahuje a situaci definitivně řeší Kroupa odkopem z brankové čáry. Asi po půlhodině tahá za záchrannou brzdu Sádlík. Vzápětí Vitoul chytá další gólovku tváří v tvář útočníkovi domácích. Až kolem čtyřicáté minuty se Pačlavice začaly polehounku prosazovat v pokutovém území soupeře. 

Druhý poločas zcela obráceně

Ve druhém poločase se karta obrátila a na ručník byli zase pro změnu domácí. Bleša vystřídal zraněného Dostalíka a začal festival neproměněných šancí na straně Pačlavic. Po třech minutách se v tutové šanci objevil po nahrávce Grepla Obruča. Ten, jak se později ukázalo, neměl svůj den.

 

V 52. minutě se po rohu v pokutovém území nejlépe zorientoval Pučan a zajistil hostům vedení 0:1. V dalším průběhu utkání promarnili především agilní Grepl s Obručou asi pět dobrých příležitostí, a zřejmě proto se naplnilo známé fotbalové heslo „Nedáš – dostaneš“. V době, kdy měli hosté hru víceméně pod kontrolou, se domácímu Svobodovi podařilo povedenou střelou vyrovnat.          



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Josef Svoboda: Od úvodních minut jsme hráli náročný fotbal. V první polovině jsme byli jasně lepší a mohli jsme se ujmout vedení, kdy jsme šli 3x sami na gólmana. Ale bohužel jsme se nedokázali prosadit. Soupeř „kousal“ jen ze standardních situací. Druhý poločas už byl vyrovnanější a i hráči Pačlavic si začali vytvářet šance a jednu z nich i využili. Opět se nám zranili dva hráči a už v úvodu druhého poločasu jsme byli nuceni střídat. Po obdržené brance jsme více otevřeli hru a to byl impulz pro soupeřovy rychlé útočníky. V téhle fázi nás podržel brankař Doležal. Za odvahu a snahu jsme byli odměněni vyrovnávacím gólem v 86. minutě, kdy se nádherně trefil z hranice „šestnáctky“ patnáctiletý Svoboda Vít. Po vývoji obou poločasů jsem byl se získaným bodem spokojený. I když na šance jsme byli vyloženě lepší (8:4).

FK Pačlavice-Dětkovice
Bronislav Mich: Vzhledem k průběhu zápasu je remíza asi spravedlivým rozuzlením tohoto vyhecovaného duelu. Nevídané čtyři žluté karty na naší straně hovoří za vše. Příští zápas musíme zapracovat na proměňování brankových příležitostí.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
J. Doležal [-] - T. Kadlec [-] , J. Svoboda [-] , L. Cének [-] , M. Hobza [-] (49. R. Ondráček [-] ) - P. Zbořil [-] , L. Rozbořil [-] , F. Svoboda [-] , J. Smetana [-] - O. Mužíček [-] , T. Florián [-] (56. V. Svoboda [-] )

FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , P. Knap [-] , D. Vlček [-] - J. Stříž [-] (87. T. Vincenec [-] ) , M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] , T. Sádlík [-] - L. Obruča [-] , M. Grepl [-] - P. Dostalík [-] (46. M. Bleša [-] )

ŽK: 27. J. Svoboda , 71. R. Ondráček - 13. T. Kroupa , 23. P. Dostalík , 34. T. Sádlík , 75. P. Knap .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šidlo David - BARAŠOVÁ Veronika, SMUTNÝ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.