Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí i po oslavách postupu do kraje, nepodcenila zápas v Náměšti


Branky


0

Velké Meziříčí B dominovalo na hřišti v prvním poločase, ale ve druhém poločase zase nechalo hrát domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání mohli udeřit hosté, ale špatný odkop brankáře Kováče nedokázal potrestat Ráček, který střílel těsně vedle tyče. O dvě minuty později Eda Smejkal vyslal mezi obránci nabíhajícího Dušana Smejkala, který dokázal obejít Veselého a následně poslal míč k tyči, 1:0. Ve 12. minutě Maloušek poslal křižný míč na nabíhajícího Boučka, který obešel Herese a technickou střelou směrem do šibenice překonal brankáře Kováče, 2:0. V 18. minutě Bouček kopl míč za obranu, který podběhl Buchta a míč se dostal až k rozběhnutému Malouškovi, který dokázal zkušeně překonat Kováče, 3:0. Ve 24. minutě po rohu se míč odrazil na vápno, kde byl volný Eda Smejkal, ale jeho střela z první proletěla jen těsně kolem tyče. Ve 29. minutě Krejčí potáhl míč po lajně a svým centrem našel ve vápně volného Dušana Smejkala, jehož hlavičku vytáhl skvělým zákrokem brankář Kováč. O tři minuty později na dlouhý nákop za obranu si naběhl Kučera, který postupoval sám na brankáře Simandla, ale nedokázal ho překonat. Ve 34. minutě Vítek obešel ve vápně tři obránce, ale jeho individuální ukázkové sólo skončilo na břevně. V závěru poločasu si na Bradáčův roh naběhl Ráček, ale jeho hlavičku vyrazil Kováč.

Ve druhém poločase ve 48. minutě Homola mezi obránci našel rozeběhnutého Kučeru, který postupoval sám na Simandla a střelou k tyči nedal brankáři šanci, 3:1. V 58. minutě Homola zahrál PVK do vápna, kde ostrý letící míč tečoval Rubák a následný míč putoval k zadní tyči, 3:2. Poté jsme si vytvořili dvě gólové šance, ale bohužel selhal Benda, následně i Bradáč. V závěru zápasu Tomek dostal krásný křižný míč do lajny a poté poslal míč do malého vápna Kučerovi, který nedokázal trefit odkrytou bránu, když na poslední chvíli musel svým obětavým tělem zastavit míč Maloušek.

           



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml., trenér Velkého Meziříčí B: Před zápasem jsem měl problémy se složením týmu, ale nakonec jsem na poslední chvíli těsně před zápasem sehnal hráče. Do zápasu musel i nastoupit trenér A týmu sedmačtyřicetiletý Libor Smejkal starší. V prvním poločase jsme na hřišti dominovali a vytvářeli jsme si i krásné kombinační akce. Ve druhém poločase jsme přistoupili velmi vlažně k zápasu a na hře to bylo znát, protože jsme najednou nechali prostor domácím a ti se pokoušeli o zdramatizování zápasu. Jsem rád, že jsme se dokázali dostat na 60 bodovou hranici a hráče musím jen pochválit za první poločas. V sobotu bude na Tržišti modelový zápas A týmu proti B týmu v 15:00 hod, kde společně oslavíme dva historické postupy.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] (46. M. Lokaj [-] ) - J. Heres [-] , M. Homola [-] , O. Loup [-] , M. Veselý [-] (84. M. Křivánek [-] ) - P. Kučera [-] , M. Buchta [-] , R. Bednář [-] , J. Rubák [-] - F. Tomek [-] , J. Musil [-]

FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - M. Maloušek [-] , J. Kafka [-] , D. Polák [-] , J. Krejčí [-] (61. L. Smejkal st. [-] ) - M. Bouček [-] , E. Smejkal [-] (46. L. Benda [-] ) , J. Vítek [-] , H. Ráček [-] , V. Bradáč [-] (80. P. Wasserbauer [-] ) - D. Smejkal [-]

ŽK: 51. J. Heres - 32. D. Polák , 47. J. Kafka , 75. J. Vítek .
Hráči zápasu: P. Kučera - E. Smejkal , J. Vítek , D. Smejkal .
Místo: Náměšť. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.