0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť darovala Nové Vsi všechny body, díky nekompletnímu mužstvu


Branky


0

Nová Ves je stále ve hře o titul a odváží si zaslouženě všechny body. Domácí Náměšti chyběly klasičtí útočníci a na jejich hře to bylo znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy, když se k Radku Bednářovi a Heresovi přidali zraněný Homola a Vojtěch Rybníček, který je v Náměšti na junior start z Březníku a právě za svůj mateřský oddíl nastoupil k utkání v okresním přeboru. Hosté byli v prvním poločase lepší, ale převahu gólově nevyjádřili. Novou Ves poslal do vedení až ve 49. minutě po dorážce přímého kopu Ondřejka, ke kterému se odrazil míč od zdi a z první překonal brankáře Václava Bednáře. Teprve potom se probrali i hostitelé, kteří vyrovnali hru, ale Tomek rozezvučel břevno. Jenomže pak přišla 82. minuta a další trestný kop hostí. Josef Šandera vymetl z 18 metrů horní růžek náměšťské branky. Novovesečtí si ve zbytku zápasu náskok pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jaromír Tlačbaba, trenér Náměště: Nová Ves byla lepším mužstvem a přehrála nás po fyzické stránce. Bohužel díky marodce nám chyběli hráči a musel jsem se obejít bez dvou útočníků, protože ve 22. minutě musel pro zranění odstoupit náš nejlepší střelec Kučera a pro vykartování nemohl nastoupit Musil. Po odstoupení Kučery to dopředu vůbec nešlo a nedokázali jsme si vytvořit žádnou šanci, protože stále musíme v sestavě improvizovat.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, trenér Nové Vsi: V prvním poločase jsme hráli velmi dobrý kombinační fotbal a soupeře jsme do ničeho vážného nepustili. Měli jsme tři gólové šance, ale nedali jsme. Ve druhém poločase byl zápas vyrovnanější. Dali jsme rychlý gól a soupeř musel obranu otevřít. Byla to pro nás zasloužená výhra.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - D. Horký [-] , M. Buchta [-] , V. Rous [-] , O. Loup [-] - M. Preisner [-] , M. Křivánek [-] , J. Rubák [-] , M. Lokaj [-] - P. Kučera [-] (28. T. Rabušic [-] ) , F. Tomek [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - J. Bureš [-] , J. Havlík [-] , Z. Nejedlý [-] , P. Bureš [-] (86. T. Novotný ml. [-] ) - M. Ondřejka [-] , J. Šandera [-] , J. Krejčí [-] , T. Novotný st. [-] (80. J. Nečas [-] ) - P. Šandera [-] , J. Šandera [-]

ŽK: 81. T. Rabušic - 54. T. Novotný st. .
Hráči zápasu: J. Rubák - P. Šandera , M. Ondřejka .
Místo: Náměšť. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.