M. Vrbka 75.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice chytly druhý dech


Branky


75. M. Vrbka - 1. M. Holoubek , 62. R. Fiala , 63. R. Fiala
0

Hrotovice poslední dva zápasy vyhrály s předsedou Hrotovic panem Ondráčkem, který zastupoval trenéra Dobrovolného, protože byl v zahraničí. Želetava poprve na jaře padla na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první minutě se hosté ujímají vedení z přímého kopu 0:1. Po té byla hra vyrovnaná s několika šancemi na obou stranách bez gólového efektu. V 31. minutě pěkná individuální akce domácího Simandla, ale zakončuje těsně vedle branky. V 55. minutě musel střídat domácí Stehlík a to se ukázalo jako klíčové pro domácí defenzivu. Hosté se potom individuálně dvakrát po sobě prosadili a během minuty zvýšily na 0:3. Domácí už stačili pouze snížit, když se v 75. minutě prosadil po pěkné akci středem hřiště domácí Michal Vrbka. Zápas končí výsledkem 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: Dnes jsme chtěli bodovat naplno, ale jsem velmi zklamán. V prvním poločase jsme hráli špatně, protože hosté hráli dobře vzadu. Ve druhém poločase se zranil Marek Stehlík, následně jsme dostali červenou kartu a bylo po zápase, i když jsme měli v závěru šanci urvat bod, ale bohužel. Klukům musím poděkovat jen za druhý poločas, protože ho odmakali, ale Hrotovice vyhráli zaslouženě, protože dobře bránili a bojovali.

Sokol Hrotovice
Radek Ondráček, předseda oddílu Hrotovic: Po páteční dohrávce s Vladislaví jsem měl strach, jestli to naše mužstvo zvládne, a proto bych byl s bodem spokojen, ale mužstvo to zvládlo a jsem nesmírně šťastný. Hned v úvodu utkání jsme dali v prvním minutě gól. Domácí byli lepší po fyzické stránce. Mrzí mě, že jsme nedali zkraje druhého poločasu dvě tutovky. Problémy nám dělal v obraně útočník Michal Vrbka. Pro nás je to zasloužená výhra, protože jsme dali více gólů.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Mastný [-] - D. Jičínský [-] , T. Polenda [-] , M. Stehlík [-] (55. V. Jakeš [-] ) , J. Svoboda [-] - Š. Vladeka [-] , M. Čurda [-] , M. Vrbka [-] , M. Vrbka [-] - T. Simandl [-] , V. Čurda [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] , Z. Bláha [-] , P. Furiš [-] - M. Salák [-] , J. Novák [-] , M. Holoubek [-] , S. Hutař [-] - L. Škoda [-] (74. L. Votava [-] ) , R. Fiala [-] (88. L. Nevtípil [-] )

ŽK: 65. L. Škoda , 86. Z. Bláha . ČK: 66. J. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Stehlík - J. Slatinský , M. Holoubek .
Místo: Želetava. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.