3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Jáchymov předvedl kvalitní výkon, ale odjel s nepořízenou


Branky


10. M. Jurky , 74. J. Vališ , 89. M. Jurky - 50. M. Baláž
0

V poslední kole zajížděl Jáchymov do Hazlova. Kdo čekal jednoznačný průběh zápasu dle postavení mužstev v tabulce, ten se mýlil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebylo to domácí mužstvo, které diktovalo tempo,ale byli to hosté. Bohužel Jáchymov někde "ztratil" střelce. Nejen v předešlých zápasech,ale i v tomto dokázali hosté zahodit vyložené šance a nebo nastřelit jen konstrukci branky. Za líbivou hru Jáchymov drtivě vyhrál. Bohužel hraje se na vstřelené branky a na ty prohrál. V zápase se opět zaskvěl vynikajícími zákroky mladý brankář Jáchymova Lukáš Doležal, který chytil minimálně 4 branky. Za zmínku stojí i postřech od domácích diváků. "Prohrálo daleko lepší mužstvo, které mělo kopat v prvním poločase dvě penalty." A ještě jeden výrok nejmenovaného funkcionáře. "Domácí měli mít vyloučeného minimálně ještě jednoho po dvou žlutých kartách".

 

 

Autor příspěvku Petr Šikýř



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - L. Metlický [-] (46. F. Fuxa [-] ) , M. Jurky [-] , P. Fuxa [-] , F. Mezera [-] , V. Strnad [-] , J. Šole [-] , S. Šlesingr [-] , J. Vališ [-] , R. Nožina [-] , V. Strnad [-]

TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - J. Navrátil [-] (46. P. Vlach [-] ) , T. Trojek [-] , J. Kolárik [-] - J. Kryl [-] , D. Tichý [-] (83. E. Janeczek [-] ) , V. Mahr [-] , M. Baláž [-] , M. Křížek [-] , T. Günther [-] (60. M. Milko [-] ) - P. Kostka [-]

ŽK: 17. M. Jurky , 24. V. Strnad , 50. P. Fuxa , 57. J. Vališ - 29. M. Baláž , 73. J. Kolárik . ČK: 62. V. Strnad .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - JATI David, BUŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.