1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zase ten Kučera střílel ostrými


Branky


0

Střelec Petr Kučera z Náměště vede tabulku střelců a svoji formu potvrdil u posledního celku tabulky. Naopak domácí si zkomplikovali postavení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do derby velmi dobře a už v 7. minutě měl na hlavě branku Musil, ale vysoko přestřelil. Poté domácí vyrovnali hru a byli lepším celkem. Ve 20. minutě mohl vstřelit vedoucí branku kapitán Milan Laš, ale z těsné blízkosti o centimetry minul. O čtvrt hodiny později využil nedůslednosti domácí obrany střelec Kučera a pohotově zavěsil do šibenice. Domácí se nevzdali a zásluhou Petra Matouška po krásné hlavičce srovnali krok. 

Ve druhé půli od začátku diktovali tempo hry domácí. Velkou šanci měl Petr Matoušek, ale tentokrát nemířil přesně. Hrálo se oboustranně tvrdé, ale férové utkání. Šťastnější byli hosté, kteří kopali penaltu v 75. minutě a Kučera ji proměnil. Domácí měli poté platonický tlak, ale branku již nevstřelili. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (Rapotice): Na derby dorazilo hodně diváků a hrálo se oboustranně tvrdě, ale v mezích fair-play. Jsme v každém zápase pod tlakem, protože musíme pořád vyhrávat. Již tradičně jsme prohrávali, opět srovnali, ale šťastnější byl soupeř. Utkání by slušela remíza, ale gratuluji Náměšti k výhře. Za týden nás čeká důležité utkání ve Štěpánově, které nám nastíní zbytek sezony.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kučera (Náměšť): Rapotice nakopávali jenom dlouhé míče, ale na rozdíl od nich jsme se snažili hrát fotbal po zemi. Mohl jsem ještě osobně přidat dva góly, ale bohužel mě vychytal brankář Tomáš Laš. Kaňkou utkání je zranění našeho hráče Radka Bednáře, který musel být dopraven sanitkou do nemocnice. Jsem rád, že pomohly moje góly k výhře.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Pavlíček [-] (79. L. Stehlík [-] ) , T. Švarc [-] , P. Opálka [-] (30. L. Babčan [-] ) , M. Laš [-] - M. Jašek [-] , J. Matoušek [-] , T. Paulec [-] (46. A. Otcel [-] ) , M. Laš [-] - P. Matoušek [-] , P. Antoš [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
P. Soustružník [-] - D. Horký [-] , M. Buchta [-] , M. Homola [-] , J. Heres [-] (83. J. Klíma [-] ) - J. Rubák [-] , J. Musil [-] , V. Rybníček [-] , O. Loup [-] - P. Kučera [-] (81. T. Rabušic [-] ) , R. Bednář [-] (46. M. Křivánek [-] )

ŽK: 62. M. Jašek - 49. J. Rubák , 86. P. Kučera , 89. P. Soustružník .
Hráči zápasu: M. Jašek - P. Kučera .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.