Sýkořice opět bodovala, v Roztokách remizovala


Branky


0

Roztoky - Sýkořici se v posledních zápasech bodově daří, což mohla potvrdit v nelehkém zápase s Roztokami. Ty chtěly po nešťastném utkání v Pustovětech naplno bodovat, ale hosté byli proti. Nakonec dělbu bodů určil penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Hříbala

Vstup do zápasu měli lepší domácí, když si v úvodní dvacetiminutovce vytvořili hned tři šance. Po centru Hrušky mířil Krůta jen do Růžičky. Z dalšího centru mířil nepřesně hlavou Bureš, poté branku překopl Krůta. Ve 30' nastala obrovská komplikace pro Sýkořici, neboť za nafilmovaný pád ve vlastním vápně byl po druhé žluté kartě vyloučen Hříbal. Roztoky tak čekala hodinová přesilovka. Sýkořice se zatáhla a od té doby nebyl k vidění tak pohledný fotbal jako doposud. První poločas bezbrankovým stavem také skončil.

Hůla chytil penaltu a Vrábík napravil podklouznutí gólem

I přes výhodu jednoho hráče v poli Roztoky inkasovali a nutno říci, že nešťastně. V 50' podklouzl Vrábík při rozehrávce, čehož využil Petr Linc - 0:1. V deseti lidech chtěla Sýkořice ubránit jednogólové vedení, tudíž se rozhodla pro jednoduchou hru. Uběhla hodina hry a opět Vrábík v hlavní roli. Na hranici vápna sfauloval domácí stoper Kovaříka a sudí Aksamit ukázal na značku pokutového kopu. V tu chvíli ale pdržel domácí brankář Hůla, který penaltu zneškodnil.

 

Čas ale plynul a Roztoky se ne a ne prosadit. V dobré příležitosti se objevil Pudil, ale patou mířil nepřesně. Domácí se dočkali vyrovnání až pět minut před koncem základní hrací doby. Na centr Kněžíka si naskočil nejvýše Vrábík a srovnal - 1:1. V závěru zápasu mohl překlonit výhru na domácí stranu Kaplan, ale hlavou mířil těsně vedle Růžičkovy branky. Zápas tak dospěl do pokutových kopů.

Roztoky úspěšnější v penaltové loterii

Penaltový rozstřel vyšel nakonec lépe Roztockým. Po třetí serii byl stav 3:3. Poté byla na obou stranách neproměněná penalta. V poslední sérii se přesně zahranou penaltou k tyči prosadil Vrábík, který byl u všeho důležitého. Následnou penaltu zneškondil Hůla, který tak zajistil svému týmu dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Začali jsme aktivně, ale své šance jsme neproměnili. Sýkořice šla poté do deseti a zatáhla se, což se podepsalo na kvalitě utkání. Dostali jsme z ojedinělé šance soupeře nešťastný gól, ale dále jsme se hnali za vyrovnáním. To nakonec přišlo pět minut před koncem. Se Sýkořicí to je vždy takové malé derby, které teď musely rozhodovat penalty. V hlavní roli byl opět Vrábík, který proměnil a poslední penaltu chytil Hůla a brali jsme tak cenné dva body."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - HŮLA Pavel (N), JANSA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.