Roztoky ztroskotaly na výborně chytajícím Benešovi


Branky


0

Pustověty - Mladý tým roztockých fotbalistů zajížděl do Pustovět, kterým se od začátku sezóny daří. Dalo se čekat vyrovnané utkání, které třeba může rozhodnout jediná branka, což se nakonec stalo, ale převaha byla na druhé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roztoky selhaly v koncovce

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří na svého soupeře vlétli. Přesto to ale byli domácí Pustověty, které se radovaly. Ve 14' zahrávaly rohový kop, po kterém Hůla stačil ještě míč vyrazit, ale pouze na kopačky Koláčka, který bezmocného gólmana nadvakrát překonal - 1:0.

 

Zbytek poločasu už byl ve znamení soubojů roztockých hráčů a skvěle chytajícího Beneše. Když už se hosté dostali před pustovětského brankáře, tak mířili buď do brankové konstrukce nebo na něm ztroskotali. Například jeden z Roztockých se zjevil sám před Benešem, ale ten ho vychytal nohou, poté zneškodnil i hlavičku z malého vápna. Kdyby daly Roztoky tři nebo i více branek, nikdo by se nemohl divit. Do kabin se tak šlo za hubeného vítězství Pustovět.

Roztoky měly nadále šance, ale odjely s prázdnou

Do druhé půle vstoupily Pustověty trochu defenzivněji a hráli především na brejky. Pár takových se domácím povedlo, ale buď akce skončila nepřesným finálním řešením nebo byl na místě Hůla. Na druhé straně bylo k vidění opět několik šancí, v té největší vychytal Hrušku Beneš, když vytáhl jeho povedenou střelu k tyči. Zápas, ve kterém měly Roztoky několik šancí, ale žádnou nedokázaly proměnit, skončil jednogólovým vítězstvím Pustovět, které se tak nadále dotahují na stoprocentní lubenský Baník.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Na soupeře jsme vlétli, bylo k vidění spousty krásných akcí. Dvakrát jsme trefili břevno, v dalších šancích nás vychytal Beneš. Soupeř dal gól snad ze své první šance, když se mu po rohu odrazil míč přímo na kopačky. Druhou půli se soupeř zatáhl a my jsme postupem času hru otevřeli. V naší největší šanci, když už jsem myslel, že je to gól, zasáhl opět na poslední chvíli Beneš. Měli jsme velké množství šancí, které jsme ale neproměnili. Snad to vyjde příště proti Sýkořici."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - GEBHART Jiří (N), HŮLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.