6:3
(3:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov musel otáčet doma s Oráčovem


Branky


11. M. Pedál , 15. F. Libecajt , 29. J. Hošek , 47. J. Hošek (p.) , 57. J. Husák , 84. P. Kopřiva (vl.) - 3. M. Richtr , 36. J. Bařtipán , 44. J. Elsnic
0

Řevničov - Fotbalisté místní Sparty chtěli potvrdit výhru z Pavlíkova, hosté zase domácí výhru nad Šanovem. Ze začátku zápasu to vypadalo, že by se to mohlo Oráčovu povést, ale domácí byli proti a zápas otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky na obou stranách

Na první gól zápasu se nečekalo vůbec dlouho. Ve 3' přišel nákop za obranu domácích, Rais promáchl a ve vápně se k míči dostal Richtr, který nedal Peterkovi šanci - 0:1. Vstřelená branka hosty nakopla, ale jejich tlak netrval dlouho. Jeden z bránících hráčů Oráčova se navíc dopustil chyby, kterou potrestal Pedál, když se dostal až před Flajšingra, kterého překonal - 1:1.

 

V 15' šli už domácí do vedení. Centr za obranu si našel Libecajt a míč uklidil přesně k tyči - 2:1. Krátce před půl hodinou hry se dostal ke střele na úrovni šestnáctky Hošek. Jeho střelu hostující brankář podcenil a byl z toho gól - 3:1. Řevničov se dostal do vedení a ze svého tempa trochu ubral. Toho využili opět hosté. Vyhraný souboj Bohatého se zdál jako ukončující při útočné snaze, ale od jiného bránícího hráče se odrazil míč k Bařtipánovi, který skóroval - 3:2.

 

Krátce před poločasem bylo rušno na obou stranách. Domácí Jan Husák měl velkou šanci po vybídnutí od Pedála, ale střela trefila pouze místo, kde stál Flajšingr. A tak udeřilo na druhé straně. Gól do šatny dal Elsnic, ke kterému se dostal propadlý aut až k malému vápnu, kde se dokázal prosadit - 3:3. Touto brankou skončila první půle.

Řevničov dotáhl zápas do vítězného konce

Krátce po úvodním hvizdu druhého dějství byla k vidění penalta. Jan Husák si ve vápně pokryl míč a byl sfaulován. K míči se postavil pravidelný exekutor Hošek a překonal Flajšingra - 4:3. V 57' Sparta své vedení navýšila. Nahrávku střídajícího Matějky ze středu hřiště využil Jan Husák, který na levou tyč propálil Flajšingra - 5:3.

 

Hráči Oráčova se nebáli chodit do soubojů trochu ostřeji, z čehož také pramení celkem pět žlutých karet na hostující straně. Na šanci si ale museli dlouho počkat. Nebezpečí pro Řevničovské hrozilo především ze standartních situací, ale vše dokázala vyřešit domácí defenziva. V 84' padla poslední branka zápasu, kterou vzal Řevničov svému soupeři jakoukoliv naději na zisk alespoň jednoho bodu. Vlastní branku si vstřelil Kopřiva, který špičkou kopačky tečoval míč do vápna od Pedála - 6:3.

 

Zdroj: Martin Tóth, oficiální stránky Sparty Řevničov.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, kapitán: "Do utkání jsme vstoupili velmi špatně, kdy jsme inkasovali hned na začátku. Není pravda (dle zápisu), že jsme prohrávali o dvě branky, nýbrž jsme dokázali otočit na 3:1. Bohužel se nám tento náskok nepodařilo do poločasu udržet a do kabin se šlo za stavu 3:3. Udělali jsme o poločase změnu v zadních řadách a podařilo se nám hned na začátku dát branku. Náskok jsme ještě navýšili až na konečných 6:3. Body dobré, hra ale není již delší dobu dle našich představ."




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Hanzlík [-] , J. Rais [-] (46. P. Matějka [-] ) , J. Urbanovič [-] , T. Bohatý [-] - M. Pedál [-] , J. Husák [-] (86. J. Arnošt [-] ) , J. Hošek [-] , M. Tóth [-] - F. Libecajt [-] , J. Husák [-] (90. J. Pesl [-] ) -

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Mayer [-] , M. Richtr [-] , P. Kopřiva [-] , J. Svatoň [-] (34. J. Herčík [-] ) - J. Elsnic [-] , S. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] (75. O. Hejda [-] ) , M. Tokar [-] (52. T. Eis [-] ) - J. Bařtipán [-] , P. Sejpka [-] -

ŽK: 65. J. Urbanovič - 25. J. Svatoň , 41. J. Herčík , 42. S. Vachtl , 54. J. Mayer , 72. J. Elsnic .
Hráči zápasu: J. Hošek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BOBÁK Vladimír (N), SIEGEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.