3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť doma porazila oslabené Kouty a přiblížila se ke špičce tabulky


Branky


0

Dohrávka odloženého 16. kola se hrála ve středu 29. dubna na půdě Náměště. Kouty přijely do Náměště v neúplné sestavě a proti dobře hrajícím domácím to bylo znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako redaktor I.A třídy sk.B jsem byl navštívit dohrávku 17. kola a byl k viděni bez kontaktní zápas s velmi pohlednými protiútoky. Hrálo se na velmi kvalitní připravené trávě.

Na začátku utkání vstoupili aktivněji do utkání Kouty, kteří se snažili presovat domácí hráče, ale do žádné vážné akce se nedostaly. V 7. minutě zahrozili poprvé domácí, kdy zachytil míč před vápnem Křivánek, který z poza vápna orazítkoval Stýblovo břevno. O pár minut později Křivánek posunul míč ve vápně dopředu nabíhajícímu Rubákovi, který udělal kliku brankáři a poté poslal míč do brázdné brány, 1:0. Ve 27. minutě se dostali do první vážné šance hostí, když získal míč ve vápně Coufal, kterého velmi dobře vychytal brankář Václav Bednář ml.. Ve 37. minutě Loup našel dlouhým centrem ve vápně Kučeru, který hlavou mířil jen do brankáře.  Ve 42. minutě se konečně dočkal gólu útočník Kučera, který dokázal ze strany projít přes tři hráče do vápna a následně poslal nechytající míč k tyči, 2:0.

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji Kouty, ale za patnáct minut tlaku, nedokázali ohrozit bránu. To dokázali z ničeho nic potrestat domácí, kdy Rubák poslal dlouhý míč do brejku Loupovi, který krásným křídelním centrem poslal míč do vápna ke Kučerovi, ale míč se nešťastně pro hosty odrazil od obránce k volnému Kučerovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě, 3:0. V 71. minutě domácí Rous nešťastně promáchl přihrávku, k ní se dostal host. hráč, ale na poslední chvíli vykopl míč vybíhající brankář Bednář. V 80. minutě domácí Rubák poslal křižný míč do strany na rozbíhajícího Křivánka, kterého v tváři tvář vychytal v gólové šanci náhradní brankář Veselý. V 83. minutě došlo k velkému závaru před bránou domácích, ale nikdo z Koutů nedokázal dopravit míč do brány. V závěru zápasu Cejpek poslal roh do vápna k vysokému Roušarovi, který ale mířil nad bránu.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kučera, trenér Náměště: Kouty držely míč v prvních dvaceti minutách na nohách, jak v prvním poločase, tak ve druhém poločase, ale bez větších šancí. My jsme se snažili hrát kombinační fotbal a kluci mě často hledali v útoku, to se náramně povedlo, protože jsem se odvděčil dvěma góly.

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Dnešní utkání bohužel potvrdilo, že ve venkovních zápasech nemáme dobré skóre. Celek FC Náměšť nad Oslavou, který je momentálně na 5. místě I. A třídy, nám uštědřil porážku 3:0, tento výsledek mluví za vše. Soupeř ohrozil naši branku hned v počátku utkání orazítkováním horní brankové konstrukce. Naše mužstvo si z tohoto varování nevzalo ponaučení a záhy se dopustilo hrubky ve středu obrany. Domácí hráč Rubák prošel až ke Stýblovi a do prázdné branky dokázal vstřelit první branku utkání 1:0. Domácí se znovu dokázali prosadit na konci prvního poločasu střelcem zápasu Kučerou, který své sólo dokázal umístit k tyčce naší brány 2:0. Ve druhém poločase jsme se snažili zabojovat a zlepši skóre, ale naše snaha byla marná. Naopak domácí navýšili stav na 3:0. Naše hra v utkání byla bezzubá a mdlá. Pouze s jednou vyloženou šancí, kterou jsme si dokázali vytvořit, se nedá vyhrát! O víkendu zajíždíme na horkou půdu vedoucího celku FC Velké Meziříčí B.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - O. Loup [-] , V. Rous [-] , M. Buchta [-] , D. Horký [-] - V. Rybníček [-] , M. Křivánek [-] (81. J. Klíma [-] ) , J. Rubák [-] , M. Homola [-] (84. T. Rabušic [-] ) - F. Tomek [-] , P. Kučera [-] (70. M. Lokaj [-] )

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] (46. O. Veselý [-] ) - T. Vyzibla [-] (77. L. Neuwirth [-] ) , D. Navrkal [-] , J. Růžička [-] , D. Hrubý [-] - J. Cejpek [-] , J. Roušar [-] , F. Coufal [-] , M. Semrád [-] - R. Caha [-] (68. A. Dočekal [-] ) , V. Navrátil [-]

Hráči zápasu: P. Kučera , M. Křivánek .
Místo: Náměšť. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.