FOTO: Hředle si po výhře s Olešnou utvrdily svou pozici


Branky


0

Hředle - Vedoucí celek soutěže přivítal na svém hřišti Olešnou, která se svým současným umístěním nemůže být spokojená. Domácí potvrdili roli favorita a Olešnou porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale gól padl jen jeden

Zápas se odehrával na těžkém povrchu, na kterém se v úvodní půl hodině zápasu dařilo více Olešné, která byla aktivnější. Vytvořila si i několik šancí, ale Sklenář v brance domácích měl dobře postavené zařízení. To ho zachránilo například při střele Radka Poláška, který vyslal pumelici do břevna. Povedený pokus Karase skončil také na břevně. Radek Polášek ohrozil Sklenáře i z přímého kopu, ale ten prokázal, že chytat stále umí a vytasil se s nádherným zákrokem.

 

I Hředle si vytvořily šance, ale Bechner a spol. je nedokázaly proměnit. Domácího útočníka vybídl ke skórování hned ze začátku zápasu Staněk, ale Bechner si míč ještě zpracovával a za dotírání hostující obrany ho poslal nad. A v další šanci mířil do stejných míst, tentokrát při samostatném nájezdu. Jediný gól v prvním poločase padl ve 34' po střele Staňka, kterou tak trochu podcenil Gloser - 1:0. Do kabin se tak šlo za jednogólového vedení domácích.

Vyloučení Cibulky Olešné nepomohlo

Olešná šla do druhé půle s jednogólovým mankem, které chtěla dohnat, ale místo toho podruhé inkasovala. S dalším střeleckým pokusem Radka Poláška si opět musel poradit dobře chytající Sklenář. V 60' dostal Staněk dlouhý míč za obranu a byl nedovoleně zastaven v pokutovém území. Sudí Váňa ukázal na penaltový puntík a Bechner se nemýlil - 2:0. Krátce poté chyboval Helebrant, který vyslal Vitnera do samostatného nájezdu, ale ten se proti Gloserovi neprosadil.

 

V 73' přišla ale pro Olešnou dobrá příležitost, neboť šli domácí do deseti. Vyloučen byl Cibulka, který se v přerušené hře ohnal po Topinkovi a musel opustit hřiště. Místo kontaktního gólu ale Olešná hned minutu poté inkasovala potřetí. Možnost dalšího pokutového kopu Vitner sice nezužitkoval, jelikož poslal míč do spojnice, ten se ale odrazil k Vodrážkovi, který navýšil vedení - 3:0. V 79' vstřelili domácí další branku, když Staněk gólově zakončil brejkovou situaci - 4:0.

 

V 85' ale Hředle nedohrály situaci v obranné fázi tak, jak by měly, čehož využil T. Vodrážka, který pokazil Sklenářovi čisté konto - 4:1. V samém závěru kvalitního zápasu mohl završit Staněk svůj hattrick, ale při postupu na hostujícího brankáře minul jeho svatyni o centimetry.

 

Na zápase byl přítomen Antonín Vydra, kterému děkujeme za fotky!



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - vedoucí týmu: "Splnili jsme si vše, co jsme si v kabině řekli. Prvních 30 minut nás Olešná přehrávala, ale nám pomohl jednoduchý gól. Hráli jsme dlouhé balony na naše útočníky, což se na těžkém povrchu vyplatilo. Olešná se naopak snažila hlavně v záložní řadě hrát po zemi, což jí paradoxně ublížilo. V tomto zápase nevyhrál lepší, ale šťastnější a chytřejší. Na tuto soutěž se odehrál nadstandartní zápas."

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Dnešní zápas se odehrál na velice těžkém, podmáčeném terénu, ale přesto si myslím, že šlo o nadprůměrné utkání OP. My jsme podali asi nejbojovnější výkon v podzimní části, solidně jsme kombinovali, ale jako v několika dalších zápasech jsme doplatili na bídnou koncovku. Domácí měli v první půli také několik velkých šancí, ale ve druhé půli nám uštědřili lekci z produktivity. Dnešní porážka je pro nás hodně krutá, rozhodně jsme nebyli horším týmem. K velmi dobré úrovni utkání přispěl také výborným výkonem rozhodčí Váňa."



Sestavy


FK Hředle
J. Sklenář [-] - M. Somol [-] , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] (36. H. Minařík [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , M. Staněk [8.0] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] , T. Rendl [-] (82. M. Šerák [-] )

FC Olešná
M. Gloser [-] - R. Zadák [-] (46. R. Topinka [-] ) , R. Polášek [-] , J. Procházka [-] , L. Majba [-] , A. Hlavsa [-] , J. Černý [-] , L. Helebrant [-] , T. Vodrážka [-] , M. Pakši [-] (46. P. Telvák [-] ) , J. Karas [8.0]

ŽK: 51. D. Bechner , 60. M. Somol , 78. T. Rendl , 87. M. Šerák - 9. J. Karas , 45. R. Polášek , 73. R. Topinka , 75. M. Polášek . ČK: 73. M. Cibulka .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Váňa Josef - TREŠL Miroslav, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.