3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice bez problémů porazila Městečko


Branky


42. D. Jeníček , 50. J. Mutínský , 75. P. John (p.)
0

Jesenice - Ohnivci z Městečka zajížděli v předposledním podzimním kole na velké hřiště do Jesenice, kde je nečekalo vůbec nic jednoduchého. Rozměry hřiště obou celků se rapidně liší, což hrálo domácím do karet. Městečko si dle slov trenéra Jansy vybralo nejhorší podzimní zápas a odjíždělo bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeníček přispěchal s gólem těsně před koncem poločasu

Od úvodní minuty bylo utkání v rukou domácích. Jeseničtí posílali do vápna nebezpečné centry, ale obrana Městečka odolávala. V 17' zachránilo hosty břevno Abrahámovy svatyně, které trefil Jeníček. Městečko zahrozilo pouze nebezpečným stříleným centrem, který ale nenašel rozměry branky, kterou hájil Bajer.

 

Čas plynul a už se zdálo, že první poločas žádnou branku nepřinese. To se ale změnilo tři minuty před koncem půle. Pfejfer prodloužil na Jeníčka, který se v souboji jeden na jednoho prosadil a následným zakončením otevřel skóre zápasu - 1:0. Během první půle mohla Jesenice dát více než jednu branku, ale Abrahám svůj tým držel nad vodou, když například zlikvidoval dva nájezdy domácích hráčů.

Jesenice si vítězství pohlídala

Vstup do druhé půle se Ohnivcům nevyvedl, neboť hned po pěti minutách prohrávali už o dvě branky. Vít Fiala nahrál Mutínskému, který se z rohu vápna prosadil povedenou a přesnou střelou za tyč - 2:0. I Městečko se trochu více dostávalo do hry, ale žádné šance z toho nebyly.

 

V 75' přišla poslední rána pro hosty a to z pokutového kopu. Vít Fiala se dostal do vápna, kde byl nedovoleně zastaven. Sudí Titlbach jasně ukázal na značku pokutového kopu, kam si míč postavil kapitán Petr John a nemýlil se - 3:0. Jesenice si tak připsala zaslouženou výhru proti Městečku, které nepodalo moc dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Zbyněk Fiala: "Mrzlo jak prase, terén byl hodně těžký, zápas byl celkově hodně technicky náročný."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Podali jsme nejhorší výkon na podzim. Domácí nás předčili rychlostí, důrazem i po technické stránce. Nevytvořili jsme si moc šancí, Jesenice zaslouženě vyhrála."



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Kolář [-] (46. P. Šťastný [-] ) , V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , Z. Balý [-] , J. Pfejfer [-] (86. D. Kapoun [-] ) , J. John [-] , V. Řehoř [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] , P. Altman [-] (77. D. Casas [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - A. Doležal [-] , D. Jun [-] , J. Kučera [-] , T. Heger [-] , J. Chládek [-] - V. Prokop [-] , J. Hadrava [-] , J. Urban [-] - P. Šnídl [-] , P. Baba-Musah [-]

ŽK: 20. J. Chládek , 33. T. Heger .
Hráči zápasu: V. Fiala , J. Mutínský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - DRAHOŇOVSKÝ Jan (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.