0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltové loterii v bezbrankovém zápase vezou Lány z Kroučové dva body


Branky


0

Kroučová - V předposledním podzimním kole přivítala Kroučová na svém hřišti Lány, které vstupovaly do zápasu v roli favorita. V základní hrací době ale diváci branku neviděli, a tak rozhodovaly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na zápase fotila Klára Dudášiková, které děkujeme za fotky!



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "S koncem podzimní části na nás padá deka a my se přes ni neumíme přenést. Nedaří se nám kombinovat. Zdá se mi, že na hřišti běhá 11 trenérů a žádný hráč. Náš výkon byl bídný a Kroučová si asi odehrála standard. My měli šance, které jsme neproměnili, domácí naopak neměli z čeho proměnit. Bohužel i to jim stačilo k remíze, za kterou jsou rádi. My jsme šťastní alespoň za bod navíc z penalt."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Blín [-] (59. P. Štěpán [-] ) , J. Kováčik [-] , M. Vacínek [-] , A. Dekoj [-] (75. L. Petráček [-] ) , P. Mindžak [-] , M. Kiss [-] (70. J. Borský [-] ) , R. Prokop [-] , J. Škuthan [-] , J. Vančura [-] , L. Vajnar [-]

SK Lány
L. Novák [-] - D. Švigár [-] , M. Rajgl [-] , K. Tetour [-] , J. Loskot [-] - L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] , J. Matějka [-] - D. Jirava [-] (59. L. Mocsonoky [-] ) , O. Humr [-] (72. J. Krátký [-] ) , M. Reichl [-]

Hráči zápasu: J. Tomeš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ČAPEK Josef (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.