FOTO: Hředle vykradly Ohnivec arénu


Branky


0

Městečko - Hráče místního Ohnivce čekal těžký zápas. Soupeřem byly Hředle, které jsou vůbec nejvíce favorizovány na výhru v soutěži. V tomto zápase si s domácím celkem poradily a s přehledem zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Abrahám se nenudil

Domácí postrádali svou mašinu na góly v podobě Petra Šnídla, což byla nejcitelnější ztráta. Na menším hřišti se dal očekávat bojovný zápas a to se také potvrdilo. Aktivnější byli hosté, když hned ve 3' po centru Bechnera rozvlnil hlavou síť Staněk, ale jeho gól nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení. V 5' podržel své spoluhráče Abrahám, který reflexivně zneškodnil hlavičku Bethela. Pro Ohnivce nastala komplikace kvůli ošetření Chládka, kterého trefil tvrdou ranou Bechner míčem do obličeje. Domácí stoper byl dlouho ošetřován, ale jeho spoluhráči nedovolili soupeři skórovat.

 

Početní výhodu Hředle mohly překonat, proti ale byl dobře chytající Abrahám. Do šance se dostali i domácí, ale střela Bestajovského mířila vedle. Ve 31' už se ale skóre měnilo. Vitner vyslal Bechnera, který na hranici ofsajdového postavení využil chvilkového výpadku domácí defenzivy a trestal - 0:1. O vedení mohli hosté ale přijít. Hajný postupoval směrem k hředelské brance, našel pod sebou nabíhajícího Fratinu, který ale ve skluzu jen těsně nedosáhl na míč.

 

V další šanci se objevili opět Hředelští. Staněk se uvolnil kolem svých strážců, servíroval na Bechnera, který se kolem Prokopa uvolnil, ale ztroskotal na Abrahámovi. Ve 43' se už hosté přeci jen dočkali. Rohový kop Vodrážky našel Bethela, který se obětavě vrhnul do balonu a hlavou navýšil vedení - 0:2. Hředle si vytvořily ještě dvě další šance do konce poločasu. Nejprve mířil těsně nad z přímého kopu Vodrážka, poté nebyla úspěšně dotažena kombinační akce, proti které byl opět pozorný Abrahám.

Hředle si pohlídaly vítězství

Ve 47' mohli domácí snížit, ale Fratinovův skluz opět nebyl gólový. V 54' si odražený míč našel Staňka, který postupoval na domácího brankáře, který přečetl pokus o lob a i nadále držel Ohnivec v naději na dobrý výsledek. Krátce před hodinou spálil obrovskou šanci Bechner, když přestřelil. Uběhla hodina hry a Městečko mělo tři rychle jdoucí standartky za sebou, ale ani jedna se neujala.

 

V 65' se podařilo hostům opět rozvlnit sít za Abrahámem, ale Šmíd se z důvodu postavení mimo hru radoval zbytečně. Hředle hru kontrolovaly a soupeře do šancí příliš nepouštěly. S hlavičkou Fratiny neměl Malinovský problém. V 75' našel Staněk svým centrem Bechnera, ale ten ve své další obrovské šanci neskóroval, neboť si nezpracoval ani míč. V 85' už ale padla regulérní branka. Staněk našel centrem hlavu Skoupého, na jehož hlavičku Abrahám nestačil - 0:3. V 87' se musel starat i Malinovský, ale souboj s Fratinou zvládl lépe a uhájil si čisté konto. Na druhé straně opět Staněk hledal Bechnera, který zahodil další tutovku.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Narazili jsme na silného soupeře. Měli jsme potíže se sestavou a věděli jsme, že Hředle mají kvalitní útok. Musím uznat, že nás přehráli. My jsme bojovali, ale bohužel to nestačilo. Góly jsme obdrželi po chybách před závěrem první půle. Ve druhé jsme to chtěli napravit, ale Hředle nás přehrávaly."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Zasloužená výhra, které mohla a měla být i vyšší. První poločas byl jednoznačně v naší režii, Městečko mělo jen dvě šance, jinak to byla hra na jednu branku. Do druhé půle vstoupilo Městečko trochu aktivněji, hrozilo nám ve druhé půli ze standartek, se kterých se jim nepodařilo vstřelit gól. My jsme pár minut před koncem přidali třetí gól a byli jsme v klidu. V závěru jsme neproměnili tutovku, která ale nebyla jedinou v tomto zápase."



Počet diváků: 150. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - GEBHART Aleš (N), SKLENÁŘ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.