3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány porazily favorita soutěže a jdou na první místo!


Branky


12. O. Humr , 36. L. Švolba , 84. O. Humr - 52. A. Vitner
1

Lány - Domací neporazitelnost lánských fotbalistů mohly přerušit Hředle, které měly na soupeře dvoubodový náskok. Lány kromě prvního kola ale vždy bodovaly, což platilo i tentokrát, když se výhrou vyhouply až na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány trestaly chyby soupeře

Lány do utkání vstoupily aktivněji, ale první šance se zrodila na druhé straně. Bureš vypálil na branku a jeho tečovaná střela zaměstnala Nováka. 13' nabídla první branku utkání. Kolmici Petra ještě dokázal zastavil Šmíd, ale sám zaváhal, čehož využil Humr a nechytatelnou střelou poslal domácí do vedení - 1:0. O minutu později měli šanci Hředelští, ale po přiklepnutí Bechnerem mířil Vodrážka jen nad branku.

 

Uběhla čtvrt hodina hry a domácí měli přímý kop ze slibné pozice. K tomu se postavil Petr a s líznutím hředelské zdi skončil jeho pokus na tyči. Obrovskou šanci měly Hředle ve 22' po přihrávce Bechnera, který od lajny hledal proti noze Šmída, ale ten netrefil odkrytou branku. Na druhé straně se ve velmi dobré příležitosti ocitl Reichl, ale jeho hlavička postrádala razanci.

 

Ve 37' měly Lány k dispozici rohový kop, ke kterému přišly vcelku zadarmo, neboť odkop Bureše nebyl dle jeho představ. Centrovaný míč mířil na nepokrytého Švolbu, kterého neuhlídal Vodrážka, a ten hlavou poslal svůj tým do dvougólového poločasového vedení.

Lány přidaly v závěru pojistku

Počáteční převahu druhé půle měli Hředelští, ale nic z ní nevytěžili. Ve 48' chyběl kousek Vitnerovi ke snížení, o chvíli později Bureš svůj skluz také nesměroval tak, jak by bylo potřeba. V 53' se podařilo Hředelským snížit! Bechner si vyměnil míč s Doškem, ten vyslal kolmicí Vitnera, který přesným zakončením k tyči vykřesal bodovou naději - 2:1. Hředle byly při chuti, ale v dalších šancí držel domácí brankář Novák, který vychytal Vitnera.

 

V 73' se Hředle radovaly podruhé, ale bohužel pro ně předčasně. Vitner obstřelil polostřelou hráče před sebou a odražený míč se dostal ke Šmídovi, který neměl problém skórovat do prázdné branky. Vše ale zhatil zdvižený praporek pomezního rozhočího. Čas plynul a Hředle otevřely hru. Z toho mohl těžit kanonýr domácích Reichl, který obdržel balon za obranu a řítil se na Malinovského. Jeho střela ale mířila mimo prostor tří tyčí, a tak se skóre neměnilo.

 

Další příležitost opět na straně lánských fotbalistů. Malinovský špatně odhadl centrovaný míč a Amauwah měl co dělat, aby zažehnal nebezpečí. V 85' kombinoval Mocsonoky s Humrem, kteří vyšachovali u lajny dva hředelské hráče a druze jmenovaný se opřel do míče, který skončil v šibenici - 3:1. Krásný gól domácího útočníka dodal domácím potřebný klid, naopak Hředle položil. Lány mělyv závěru ještě jednu gólovku, ale Švolba z blízkosti napálil míč jen do břevna.

 

Za zaslané fotky děkujeme Kláře Dudášikové!



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Zápas jsme zvládli. V začátku jsme začali tlačit a do poločasu bylo vedení na naší straně 2:0. Hředelští párkrát zahrozili, ale bez většího nebezpečí jsme šance zlikvidovali. Bohužel pro nás jsme spálili naše vyložené šance po kterých jsme mohli ještě navýšit. Ve druhém poločase jsme naopak měli slabší 20-ti minutovku, přestali jsme s tlakem a zatáhli se. Tam se podařilo snížit Vitnerovi. Zápas jsme ale nenechali náhodě a vítězství pojistil Humr výstavní střelou do šibenice. Tento zápas se obzvláště povedl jemu."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Promrhali jsme první poločas, ve kterém jsme dvakrát inkasovali. Ve druhém se nám sice podařilo vstřelit kontaktní gól, ale to bylo vše. Soupeře jsme třicet minut drželi na jeho polovině, ale vyrovnat jsme nedokázali. Od 80. minuty jsme hráli vabank, což vyústilo ve třetí gól Lán. Trápí nás marodka, ale i v této sestavě jsme měli bodovat. V tomto utkání vyhrál šťastnější a produktivnější tým."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - K. Tetour [-] , D. Švigár [-] , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] - J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] (60. O. Vejrážka [-] ) , M. Petr [-] (24. L. Švolba [-] ) - O. Humr [-] , M. Reichl [-] (90. J. Krátký [-] ) , P. Buršík [-] (77. L. Mocsonoky [-] ) -

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , T. Bureš [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] , M. Došek [-] (71. V. Hladký [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 31. K. Tetour , 88. M. Rajgl - 78. B. Amauwah , 80. M. Cibulka , 87. V. Malinovský .
Hráči zápasu: O. Humr .
Počet diváků: 163.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 10. 2017 09:44
Prosíme jen o opravu počtu diváků. Ve skutečnosti jich bylo 163 platících. Díky