2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová veze cenný bod ze Zavidova


Branky


0

Zavidov - Domácí si jistě představovali lepší vstup do soutěže. To mohli vylepšit proti Kroučové, která do Zavidova jela v roli outsidera. Místní B-tým ale nepředvedl nic světoborného a po nerozhodném stavu bral body až po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Začátek zápasu byl velice opatrný. Domácí se však dostali do vedení ve 14' po brance Vitnera, který dorazil míč do sítě poté, co se k němu odrazil od brankové konstrukce - 1:0. Vyrovnání se hosté dočkali ve 21' po přesné hlavičce Prokopa - 1:1. Po této bránce se snažili domácí strhnout vedení opět na svou stranu, ale dalekonosná střela Peška skončila na břevně hostující branky. To bylo vše, co se v první půli na hřišti odehrálo.

Další gól už nepadl

Druhá půle začala mírným náporem hostí, kteří hned na úvod nastřelili tyč domácí svatyně, kterou po zranění hájil Aleš Kraus. Po této akci bylo na hřišti spousta nepřesností v podání obou týmů. Hosté do druhé půle trochu přitvrdili, což dělalo domácím trochu problémy. Poslední šancí domácích bylo nastřelení tyče v podání Denka. Ale více šancí v druhé půli nebylo, a tak se po nerozhodném výsledku šlo na penaltový rozstřel.

Kraus vychytal Zavidovu dva body

V penaltovém rozstřelu exceloval Aleš Kraus, který zneškodnil dva pokusy Kroučové a díky němu bral tak Zavidov dva body.

 

Na zápase fotil Antonín Vydra, díky kterému máme obsáhlou galerii.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Ani nevím, co k zápasu říci. Jedním slovem nuda. Diváci museli být asi zklamaní. Zápas byl bez šancí. Mě osobně zklamal náš výkon. V takových zápasech bychom měli dominovat a předvádět lepší výkon. Dva body jsou pro nás hodně málo."




Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - M. Zuda [-] - P. Šíma [-] , P. Čech st. [-] - B. Lukáč [-] , R. Štiller [-] (86. J. Kraus [-] ) , P. Vitner [-] (72. L. Plincner [-] ) , D. Denk [-] , D. Devera [-] , M. Skoupý [-] , P. Pešek [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Kiss [-] , F. Machovský [-] , R. Prokop [-] (76. M. Vacínek [-] ) , L. Petráček [-] (81. P. Štěpán [-] ) , J. Škuthan [-] , P. Mindžak [-] (85. A. Mildorf [-] ) , V. Blín [-] , R. Janek [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-]

ŽK: 25. P. Pešek , 72. P. Čech st. - 38. L. Vajnar , 58. V. Blín , 59. F. Machovský , 83. J. Kováčik .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VODRÁŽKA Tomáš, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.