Kolešovice doma padly s Městečkem


Branky


0

Kolešovice - Povedený vstup do sezóny mohli hráči domácího celku potvrdit proti Ohnivcům, kteří odehráli čtvrtý zápas po sobě venku. Vyrovnaný zápas skončil nakonec lépe pro hostující Městečko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení hostů

Vyrovnaný zápas od samého začátku, kde se do šancí dostávali oba celky. Na té domácí vychytal nejprve Daniše Abrahám, poté nemířil jeden z kolešovických hráčů přesně. Ve 32' udeřilo na druhé straně. Po povedené kombinaci se k míči dostal Blabla a rozjásal své spoluhráče přesným zakončením - 0:1. V další šanci se objevil i kanonýr Ohnivců Šnídl, ale neprosadil se. První půle tak skončila jednogólovým vítězstvím hostujícího mužstva.

Městečko si vedení pohlídalo

Vyrovnaný zápas pokračoval i ve druhé půli. Kolešoivce narážely na dobře hrající defenzivu a Městečko se příliš někam nehnalo. Čas plynul, Kolešovice stále nepřicházely s gólovou odpovědí, a tak se ozvali opět hosté. V 80' vysunul Blabla přesným pasem Babu Musaha, který i když slabě, tak gólově zakončil - 0:2. Městečko si tak odváží velmi cenné tři body z horké půdy Kolešovic.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - KOZLER Tomáš (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.