Gól v poslední minutě poslal zápas Rynholce se Hředlemi do penalt


Branky


47. L. Skalák , 90. T. Hnízdil - 56. M. Vodrážka , 74. B. Amauwah (p.)
0

Rynholec - Na umělou trávu do Rynholce zavítaly Hředle, které se na toto utkání speciálně připravovali jedním tréninkem na umělém povrchu. Favorit soutěže přišel v poslední minutě o vedení a po penaltách odjížděl pouze s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodrážka spálil tři šance

Hned začátek zápasu nabídl šanci domácích, ale Milfait se po brejku neprosadil. Hředle poté převzaly iniciativu a dostávaly se do šancí. Do dvou z nich se dostal Vodrážka, ale ani jednu nevyužil. I domácí měli šanci, ale závar v hostující šestnáctce po Matějkově uvolnění také gólem neskončil. V 15' přišla rána pro Hředle, když se zranil Sláma. V utkání sice pokračoval, ale nebylo to ono.

 

Postupem času neměly Hředle tak velkou převahu, ale přeci jen byly o něco lepší. Ale ani v dalších šancí neuspěly, konkrétně to byl Skoupý po přihrávce od Vodrážky a poté Bechner střelou nad. Po půl hodině hry se zranil i Houdek, který rovnou hřiště opustil. Ve své třetí šanci se následně objevil Vodrážka, kterého vybídl Bechner, ale ani tato šance gólem neskončila. Krátce před půlí se prezentoval střelou nepříliš výrazný Vitner, ale Haužvic bez problémů chytil. Více první poločas nenabídl a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Vyrovnávací gól v poslední minutě

Hned začátek druhé poloviny nabídl úvodní branku zápasu. Vodrážka chyboval v rozehrávce a domácí měli příležitost rohového kopu. Ten si našel neobsazený Skalák, bývalý brankář Kladna nebo Teplic, a hlavou poslal svůj Baníček do vedení - 1:0. Následně se hrál fotbal plný nepřesností, což ukončila až 57' a povedená kombinační akce Hředelských, kdy po sérii přihrávek našel Bechner Vodrážku, který ve své čtvrté šanci skóroval pod padajícího Haužvice - 1:1.

 

V 69' to byl opět Vodrážka, který se mohl po Vitnerově přihrávce radovat podruhé, ale zastavilo ho postavení mimo hru. V 73' se prodral Vitner do vápna, kde svedl souboj hned se třemi bránícími hráči. Souboj s Kedroňem vyústil v ruku domácího stopera a Hředle tak zahrávaly pokutový kop. Autorem byl Amauwah, který s přispěním fotbalové štěstěny propálil Haužvice - 1:2.

 

Největší hrozbou Baníku byly standartní situace. Po jedné z nich pálil ze slibné pozice jeden z domácích hráčů, ale střela mířila pouze do hředelské zdi. V 85' měl gól na kopačce Skoupý, ale svůj nájezd na Haužvice nevyužil. Rynholec se snažil o vyrovnání a v 89' k němu měl velmi blízko, ale střelu Milfaita musel vytahovat Malinovský mimo svou branku. V poslední minutě Hředle takticky propadly a toho využil Baník. Po rohovém kopu se prosadil Hnízdil a poslal zápas do penaltového rozstřelu - 2:2.

Dva body zůstaly na umělém povrchu

Pro oba týmy vůbec první remíza v soutěži. Jak Hředle skončily zápas v základní hrací době, tak také pokračovaly v penaltách. Hostům se zápas celkově nepovedl a nakonec odjížděl jen s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Je to pro nás jednoznačně ztráta. Měli jsme více šancí, ale neproměňovali jsme. Oba góly jsme dostali z rohového kopu, ten vyrovnávací navíc až v 90. minutě. Větší ztrátou než tou bodovou je zranění Slámy, Houdka a v závěru i Skoupého. U Slámy to je otázka na hodně dlouhou dobu. Za stavu 2:1 pro nás jsme mohli rozhodnout, ale nestalo se tak. Zejména v závěru jsme zápas takticky nezvládli a stálo nás to body."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - P. Fonod [-] (60. L. Dadák [-] ) , T. Stránský [-] , F. Milfait [-] , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , M. Beran [-] , J. Pozníček [-] (86. T. Hnízdil [-] ) , M. Kedroň [-] , D. Rajgl [-] , T. Měsíček [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] (54. T. Rendl [-] ) , D. Šmíd [-] , P. Houdek [-] (31. M. Cibulka [-] ) , J. Skoupý [-] (85. V. Hladký [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 61. J. Pozníček , 69. F. Milfait - 69. M. Somol .
Hráči zápasu: L. Skalák - B. Amauwah , D. Šmíd .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SVOBODA David - TITLBACH Marek, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.