Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice bez problémů vyhrála v Kroučové


Branky


0

Kroučová - Domácí tým se představil po desetigólovém výprasku ve Hředlích proti Jesenici, která šla do utkání v roli favorita. Tento fakt hosté potvrdili a z Kroučové odvážejí plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové manko pro domácí

Na první branku se v Kroučové muselo čekat do 23', kdy se jako první zapsal na listinu střelců hostující Vít Fiala - 0:1. A v prvním poločase na ní zůstal sám, neboť po kombinačních akcí se Jesenice podruhé neprosadila a do kabin šla s jednogólovým vedením.

Druhá půle v režii Jesenice

Pro domácí jednogólová ztráta znamenala naději na dobrý výsledek, ale vstup do druhé půle se Kroučové nevyvedl. Minutu po rozehrávce se prosadil opět Vít Fiala - 0:2. V 55' vedení Jesenice navýšil střídající a zároveň nejmladší hráč na hřišti Kolář - 0:3.

 

I domácí se ale ozvali s gólovou trefou. V 73' snížil po pěti minutách na hřišti Petráček - 1:3. Jesenice však žádné drama nepřipustila a v 79' odskočila soupeři o další gól, který vstřelil Horvát - 1:4. Definitivní podobu dal výsledku svým druhým zásahem Kolář - 1:5.



Ohlasy k zápasu



FC Jesenice
Pavel Altman: "Udělali jsme nějaké změny v sestavě a soustředili jsme se na to, abychom nepouštěli soupeře do větších šancí, což se nám vcelku dařilo. Hráli jsme důrazně a po kombinační stránce jsme taky velmi spokojeni, po povedených akcích jsme zvládli vstřelit více branek než soupeř."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Tichý [-] , F. Machovský [-] , R. Prokop [-] , A. Dekoj [-] (68. L. Petráček [-] ) , J. Škuthan [-] , M. Vacínek [-] (60. J. Borský [-] ) , V. Blín [-] , P. Štěpán [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , F. Horvát [-] , J. Pfejfer [-] (80. D. Kapoun [-] ) , V. Řehoř [-] , J. John [-] , V. Fiala [-] , P. Šťastný [-] (13. D. Kolář [-] ) , Z. Fiala [-] (66. M. Kohout [-] ) , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

ŽK: 25. M. Tichý , 84. V. Blín - 28. D. Jeníček , 73. J. Mutínský , 84. V. Fiala .
Hráči zápasu: D. Kolář , V. Fiala .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - HUSÁK Jan (N), KALAJ René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.