1:5
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce dlouho pomýšlely na bodový zisk, pak ale přišel vlastní gól


Branky


49. M. Benada - 48. K. Lavička , 63. M. Vaněk (vl.) , 75. J. Daniš , 78. J. Daniš , 86. A. Jelen
0

Slabce - Na hřiště posledních Slabec zajížděly Kolešovice, které mají dobře rozehranou soutěž. Pro domácí byly těžkým soupeřem, ale Slabce se ničeho nezalekly. Dlouho sahaly i po bodovém zisku, ale z toho nakonec sešlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Kapouna

První půle nabídla šance na obou stranách. Tou největší byla jistě nařízená penalta po faulu na D. Polánka, kterou ale neproměnil Kapoun. Za Slabce se objevili v dobré příležitosti Macák a T. Černý, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný. Jelikož ani zbytek kolešovických pokusu nenašel svůj cíl, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Vlastní branka byla zlomovým okamžikem

Ve druhém poločase na sebe nenechala úvodní branka zápasu dlouho čekat. Ve 48' otevřel skóre kolešovický Lavička - 0:1. Slabce obdržená branka nepoložila a hned po minutě vyrovnaly, když se odrazil míč k Benadovi, který ho dopravil do sítě - 1:1. Krátce po hodině hry pomohla Kolešovicím vlastní branka, kterou si nešťastně vstřelil ve snaze odkopnout míč po rohovém kopu Vaněk - 1:2.

 

Těžko říci, jak by se zápas dále vyvíjel, kdyby vlastní branka nepadla. V 75' rozkmital své rychlé nohy Daniš a přidal uklidňující branku - 1:3. O tři minuty později tentýž hráč, podobná situace a definitivní ortel pro Slabecké - 1:4. Gólovou tečku za utkáním udělal v 86' po šesti minutách pobytu na hřišti Jelen - 1:5.



Ohlasy k zápasu



Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: "Pro diváka nepříliš atraktivní utkání. V okleštěné sestavě jsme hráli se Slabcemi vyrovnaný zápas. Neproměnili jsme penaltu, což nás naštěstí nemuselo mrzet a nepoložilo nás to. Naopak soupeř si vstřelil vlastní branku, která ho poslala do kolen."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Černý [-] , T. Macák [-] , J. Černý [-] , J. Čiha [-] , M. Konopásek [-] , M. Vaněk [-] , M. Benada [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , P. Holý [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - K. Lavička [-] , T. Kapoun [-] , O. Ridzoň [-] , M. Štícha [-] , D. Polánek [-] , L. Suchánek [-] , J. Vician [-] (80. A. Jelen [-] ) , V. Zuska [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-]

ŽK: 56. M. Houška , 89. M. Štícha .
Hráči zápasu: J. Daniš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KLEKNER Vladimír (N), HERINK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.