Nekompletní Městečko prohrálo na Olešné


Branky


5. L. Majba , 65. R. Zadák , 90. L. Majba - 34. P. Šnídl
0

Olešná - Zápas dvou adeptů na umístění na horních příčkách tabulky se odehrál na Olešné. Ta si doma zastřílela v minulém kole proti Slabcům, Ohnivci zase vykradli Kněževes. Jak dopadl vzájemný duel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný vyrovnávací gól Šnídla

Městečko přijelo na Olešnou oslabené a k dispozici měl trenér Jansa pouze jedenáct lidí. Ohnivcům se vstup do zápasu nepovedl, neboť hned v 5' inkasovali. Odražený míč hostující defenziva dokázala odvrátit z pokutového území jen těsně za vápno, kde byl připravený Majba a svou levačkou trefil šibenici - 1:0. První polovina úvodní pětačtyřicetiminutovky byla jasně v režii domácích, ale těm se nepovedlo přidat druhý uklidňující gól. Blízko ke gólu měl i Topinka po centru M. Poláška, ale hlavou trefil jen tyč.

 

Ve 34' na sebe nechal upozornit kanonýr Ohnivců Šnídl, který si všiml postavení Fiedlera a svým dalekonosným lobem ho překonal - 1:1. Tentýž hráč se objevil ve velké šanci po přihrávce Hadravy, ale druhý gól z toho nebyl. První poločas tak skončil nerozhodným výsledkem.

Olešná to nakonec zvládla

Druhý poločas byl trochu více o soubojích a hře mezi vápny. Pro Městečko by byla remíza v nekompletní sestavě jistě zlatem, ale proti byli domácí, kteří si na sestavu nemohli stěžovat. V 65' postupoval Zadák směrem k brance, hostující defenziva couvala a domácí hráč propálil vše, co mu stálo v cestě, a Olešná šla do vedení - 2:1. Městečko zápas ale nevzdávalo a chtělo vytěžit co nejvíc. Nadějný střelecký pokus Šnídla skončil jan na břevně.

 

Čas plynul a Městečko se tlačilo více dopředu. V 90' si zkoušel vykoledovat pokutový kop Fratina, ale sudí Polívka jeho pád posoudil jako simulaci a hráče po druhé žluté kartě vyloučil. V záverečných minutách tak dohrávali hosté v deseti a těsně před konečným hvizdem inkasovali, když konečné skóre určil svou trefou druhou trefou aktivní Majba - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Co se týká zápasu, tak jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého, i když soupeř přijel v hodně okleštěné sestavě. Povedlo se nám prvních 20 minut, jenže jsme nepřidali druhý gól a hosté pak díky zkušenosti Šnídla vyrovnali. Druhá půle byla spíše bojem než pohledným fotbalem, k čemuž přispěl několika nepřesnými výroky na obou stranách i rozhodčí. Nakonec se nám povedlo vstřelit dvě branky a získat cenné 3 body."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Do zápasu jsme šli s okleštěnou sestavou. V základu tak nastoupili hráči, kteří se v něm již dlouhou dobu neobjevili. Vstup do zápasu se nám nepovedl, když jsme rychle inkasovali. Petr Šnídl pak vyrovnal dalekonosným lobem, z další šance jsme gól už nedali. Ve druhém poločase jsme dostali druhý gól, když naše obrana příliš dlouho ustupovala před domácím útočníkem, který toho využil a skóroval. My jsme vyrovnat nedokázali, naopak jsme s konečným hvizdem ještě jednou inkasovali."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.