FOTO: Rynholec se zase rozjíždí, Senomaty na umělé trávě padly


Branky


0

Rynholec - Po prohraném zápase v Kolešovicích chtěl Rynholec brát za tři body. Soupeřem byly Senomaty, které nepředvádí vůbec špatný fotbal a body nedávají zadarmo. Na umělé trávě se ale bodového zisku nedočkaly, a tak všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Berani drželi vedení

Vstup do prvního poločasu měly lepší Senomaty, které se ve 12' po skrumáží ujaly vedení. Posledním, kdo se v nepřehledné situaci dotkl míče byl Štědronský - 0:1. I domácí se přihlásili o slovo, ale Senomaty podržel ve dvou případech Kučaba. Jednou při hostujícím brankáři stála tyč. Poločas tak skončil za jednogólového vedení Beranů.

Baník zápas otočil

Během druhého poločasu nebyla hra hostů tak aktivní a přesná a to byla voda na rynholecký mlýn. Pár minut po úvodním hvizdu přišla chyba v hostující rozehrávce, čehož využil přesným zakončením Beran - 1:1. Krátce poté se situace opakovala, jen na konci byl jiný hráč. Po trefě Milfaita šel domácí Baník do vedení - 2:1. Hostům se vstup do poločasu vůbec nepovedl, ale přesto si i oni vypracovali šance. Ve dvou se zjevil Eichler, ale ani s jednou gólově nenaložil.

 

Nedáš - dostaneš. Toto nepsané pravidlo se potvrdilo. Autorem další branky na straně domácích byl Matějka - 3:1. Definitivní podobu skóre uzvařel Rajgl - 4:0. Z dobře rozjetého zápasu tak Senomaty nic nevytěžily. Rynholec nepříznivý stav otočil a bral tak po třech bodech.

 

Na zápase fotila Bára Sojková, díky které si můžete prohlédnout galerii.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: "První poločas jsme nehráli dobře a věnovali jsme se všemu, jen ne našemu výkonu. Sice jsme prohrávali nešťastně a i nezaslouženě, když jsme si vstřelili vlastní gól a neproměnili několik vyložených šancí. Do druhého poločasu jsme ale vlétli a za deset minut už vedli. Senomaty byly kvalitní soupeř a opět to bylo těžké utkání."

SK Senomaty
Petr Sojka, asistent trenéra: "První půle se nám povedla. Do vedení jsme šli po závaru ve vápně, kde se jako poslední z kluků dotkl míče sváteční střelec Filip Štědronský. Rynholec měl dvě šance, kdy nás podržel brankář a jednou domácí trefili tyč. Hra byla z naší strany dobrá, na což jsme chtěli navázat do druhého poločasu. To se ale nestalo, začali jsme chybovat a soupeř nás potrestal. Místy jsme měli i problémy s povrchem, ze kterého budou domácí hodně těžit i v jiných zápasech."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - T. Stránský [-] , F. Milfait [-] , L. Skalák [-] , M. Beran [-] , J. Matějka [-] , T. Hnízdil [-] (46. M. Drábek [-] ) , L. Dadák [-] , M. Kedroň [-] , D. Rajgl [-] , T. Měsíček [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , R. Hůla [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , Z. Eichler [-] (72. R. Trešl [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-]

ŽK: 6. M. Kedroň , 78. F. Milfait , 86. L. Skalák - 40. R. Hůla . ČK: 86. M. Beran - 86. J. Kodeš .
Hráči zápasu: L. Skalák - M. Karnold .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - TREŠL Miroslav, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.