D. Kolář 3.
P. John 14. (p.)
D. Jeníček 34.
P. John 70. (p.)
4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jesenice byla nad síly Kněževsi


Branky


3. D. Kolář , 14. P. John (p.) , 34. D. Jeníček , 70. P. John (p.)
0

Jesenice - Zápas Kněževsi v Jesenici s navrátilcem Janem Vrábíkem, který je zpátky ve "svém" klubu. Nevyrovnané výkony Kněževsi mohla prodloužit Jesenice, pro kterou hrálo velké plus domácí prostředí. To se Jesenickým podařilo a poslali tak Kněževes na současné jedenácté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

13. minuta - červená karta a penalta

Kněževes nastoupila v Jesenici se svým navrátivším se Vrábíkem, což muselo dodat hostům na psychice a i na klidu ve hře. Ze začátku to tak ale nevypadalo. Pro Jesenici téměř snový vstup do zápasu, když hned ve 3' po spolupráci Pfeifera s Mutinským obdržel přihrávku od druze jmenovaného ve vápně Kolář, který využil volného prostoru kolem sebe a uklidil za Lennerova záda - 1:0. Pro Kněževes bylo ještě hůře ve 13', kdy se řítil Vít Fiala na branku a ve vápně zatáhl za záchrannou brzdu Pavel Čihař, který za svůj přestupek viděl rovnou červenou kartu. Kněževes v deseti, pokutový kop kapitána Petra Johna a dvougólové vedení - 2:0.

 

Kněževes nic nezabalila a i v početní nevýhodě se snažila zvrátit zápas. V největší příležitosti se zjevil Hanych, ale jeho střelu zastavila tyč. Jesenice hrozila z brejkových situací, se kterými se dokázali hráči Kněževsi půl hodiny vypořádat, ale ve 34' neuhlídala hostující defenziva kanonýra Jeníčka, který využil přihrávky od Koláře a navýšil vedení domácích - 3:0. Za tohoto stavu také první poločas skončil.

Druhá penalta pro Jesenici

Dohánět třígólové manko v deseti lidech? Hodně velké sousto, kterého se chtěli pokusit Kněževeští dosáhnout, ale početní nevýhoda byla znát. Jesenice navíc měla v 70' možnost zahrávat druhý pokutový kop, který stejně jako ten první kapitán Jesenice proměnil - 4:0. Kněževes tak nedokázala vstřelit jak kontaktní gól, tak ani gól korigující výsledek. Tři body tak zůstaly doma a Kněževes se momentálně nachází na 11. pozici, což není místo, na kterém by takový klub byl zvyklý hrát. Jesenice také nemůže být s umístěním spokojena, ale na svého soka se alespoň dotáhla a v tabulce je se stejným počtem bodů na 9. místě.

 

Na zápase byl přítomen Štefan Ferencz, díky kterému si můžete prohlédnout galerii.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Jakub John: "Na začátku zápasu jsme konečně zažili, jaké to je vyhrávat. Po třinácti minutách jsme vedli už o dvě branky, Kněževes jsme do ničeho nepustili a na hřišti jsme byli všichni jako jeden tým. Kněževsi se nedaří, v tomto zápase nepomohl ani návrat Vrábíka. Těžko říct, co se s týmem děje, ale něco je asi špatně."




Sestavy


FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - D. Jeníček [-] , J. Mutínský [-] , D. Kolář [-] (85. T. Tatzauer [-] ) , J. Pfejfer [-] , P. Altman [-] , Z. Balý [-] , J. John [-] , P. John [-] , Z. Fiala [-] (72. M. Kohout [-] ) , V. Fiala [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Večěřa [-] (60. M. Vršecký [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Miksa [-] , K. Hrubý [-] , J. Vrábík [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 46. J. Mutínský , 51. Z. Fiala - 42. J. Vršecký . ČK: 13. P. Čihař .
Hráči zápasu: D. Kolář , P. John .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.