3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle nemusely litovat neproměněných šancí, Kněževes porazily


Branky


0

Hředle - Favorit soutěže v minulém kole klopýtl na hřišti Lišan, což chtěl napravit doma s Kněževsí. Ta zase chtěla napravit nepovedené domácí utkání s Lány, ale proti Hředlím jí čekal těžký boj. Boj, který nakonec Kněževes nezvládla a domácím podlehla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli na koni

Do zápasu vstoupily lépe Hředle, které si vypracovaly hned několik šancí. Hned z kraje utkání měl slibnou příležitost Vitner, ale neuspěl. V dalších třech tutových šancích se objevil Bechner, který ale také neproměnil. Kněževes v brance nastoupila se Sloupem, na kterého domácí neměli recept. Jediným hráčem, který gólmana hostí překonal, byl ve 28' Skoupý, který přetavil tlak ve vstřelenou branku - 1:0. Zbytek půle se odehrával za aktivity Hředel, které šly do kabin s jednogólovým vedením.

Hředle si pohlídaly vítězství

První poločas Hředlím vyšel a cílem do druhé půle bylo jistě navýšit vedení. Proti byl ale se svou krásnou střelou z 54' hostující Vaníček, který z dálky nedal Malinovskému šanci - 1:1. O tři minuty později ale bylo opět skóre příznivější pro domácí. Dlouhý nákop za obranu, za kterým šel Bechner a proti němu brankář Sloup. Ten byl u míče pozdě, Bechner si ho píchl kolem něj a uklidil ho do prázdné branky - 2:1.

 

Kněževes se snažila a vytvořila si mírný tlak, ale ke gólu to nevedlo. V 68' tak udeřilo znovu na druhé straně. K míči se dostal Vitner a střelou ve vápně na zadní tyč nedal Sloupovi šanci - 3:1. O pět minut později byl k vidění opět souboj těchto dvou oponentů, ale Sloup střelu na přední tyč zneškodnil. Své vedení si Hředle hlídaly a mohly ještě přidat gól. Bechner ustál souboj u postranní čáry s P. Čihařem a postupoval ze strany do vápna. Tam našel pod sebou Slámu v dobré pozici na zakončení, ale ten místo střely volil ještě elegantní patičkou přihrávku pod sebe, kde by jeden ze Hředelských uklízel do prázdné, ale navrátivší se obránce jeho úmysl přečetl a míč odkopl.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - vedoucí týmu: "Hostě přijeli s defenzivní taktikou, dopředu se příliš nehnali. My jsme měli v první půli převahu, ale neproměňovali jsme šance. Na začátku zápasu měl velkou šanci Vitner, ale neprosadil se, stejně jako Bechner, který měl asi tři tutovky. Naštěstí nás to nemrzelo, když jsme dali vedoucí gól a nutno říci, že zaslouženě. Ve druhé půli se povedlo Kněževsi vyrovnat, ale rychle jsme odpověděli a zaslouženě vyhráli. Za výhru jsem moc rád. Zápas proběhl bez emocí, což taky ne každý mohl čekat."

FK Kněževes
Rostislav Hertl: "Zápas začali kluci na můj vkus až s příliš velkým respektem k soupeři, který minulou sezónu hrál o soutěž výš a v tomto duchu odehráli celé utkání, i když si myslím, že to byl hratelný soupeř a dalo se bodovat. Myslím si, že kluci po odchodu Honzy Vrábíka nevěří ve vlastní síly a to je momentálně největší problém Kněževsi."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Šmíd [-] (64. V. Hladký [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , M. Cibulka [-] , J. Skoupý [-] (80. M. Šerák [-] ) , T. Rendl [-] (88. J. Suchý [-] ) , M. Somol [-]

FK Kněževes
L. Sloup [-] - M. Večěřa [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] , K. Hrubý [-] , M. Miksa [-] (56. M. Vršecký [-] ) , P. Čihař [-]

ŽK: 15. M. Cibulka .
Hráči zápasu: D. Bechner , J. Sláma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KOZÁK Lubomír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.