Rynholec si připravil pro Slabce osmigólovou nadílku


Branky


0

Rynholec - První kolo nabídlo hned souboj dvou postupujících ze III. třídy. Rynholec byl minulou sezónu suverénní, což potvrdil i v tomto zápase a do nové sezóny vstoupil vysokou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřikrát hurá poprvé

Vstup do zápasu měl Rynholec jako z pohádky. Běžela 2' a domácí se radovali z branky, kterou zaznamenal Matějka - 1:0. V 8' bylo na domácí straně ještě veseleji a to po gólu Berana, který využil příležitost pokutového kopu - 2:0. Slabce vstup do zápasu vůbec nezachytily a dvougólové manko na umělé trávě soupeře bylo velkým handicapem. O to hůře bylo ve 24', když na sebe nechal upozornit kanonýr Baníku Beran a přidal svůj druhý zásah - 3:0.

 

Rynholec se nadále hnal dopředu a výsledkem byl gól ze 39', který vstřelil Milfait - 4:0. Do šaten se za tohoto výsledku odcházelo domácím o hodně lépe než hostům, kteří si jistě měli v kabině co říci.

Čtyřikrát hurá podruhé

Začátek druhé půle byl lakomý na góly. Rynholec si hlídal vedení, ale branka ne a ne přijít. Vše se změnilo během dvou minut, konkrétněji v 70' a v 71', kdy domácí dali dva slepené góly. Ten první zaznamenal Měsíček, kterého napodobil v zápětí Stránský - 6:0. Kdo sledoval Rynholec minulou sezónu tak ví, že Beran rád střílí góly a sem tam se mu povede i hattrick. Jinak tomu nebylo ani v tomto zápase, protože v 75' vstřelil svůj třetí gól a připsal si tak premiérový hattrick v Okresním přeboru - 7:0. Definitivní výsledkovou podobu určil v 81' Milfait svým druhým zásahem - 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: „Do utkání jsme vstupovali s tím, že chceme dát rychlý gol a uklidnit počáteční nervozitu prvního zápasu, na slabecké jsme takto nastoupili už na jaře a opět se nám to vyplatilo. Hostující tým jsme k ničemu nepustili a gólový rozdíl možná mohl být ještě větší. Předvedli jsme dobrý výkon a bylo vidět, že se tvrdá letní příprava v prvním zápasu sezony vyplatila.“




Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Beran [-] , D. Rajgl [-] , J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] , T. Měsíček [-] , L. Dadák [-] (77. D. Král [-] ) , F. Milfait [-] , V. Petrus [-] (66. P. Fonod [-] ) , M. Blecha [-] (46. J. Kougl [-] ) , T. Stránský [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Černý [-] (82. J. Strouhal [-] ) , K. Mužík [-] , J. Gajdoš [-] , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , P. Holý [-] , M. Švarc [-] , M. Benada [-] , T. Fencl [-]

ŽK: 61. V. Petrus , 75. L. Dadák , 83. J. Matějka - 65. J. Černý , 83. J. Čiha .
Hráči zápasu: J. Matějka , M. Beran , T. Měsíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.