2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes odváží tři body z nelehkého utkání v Lišanech


Branky


32. M. Šutera , 88. J. Feher - 34. J. Hanych , 41. R. Čihař , 55. P. Holeček , 59. J. Hanych (p.) , 71. T. Sejpka
0

Lišany - Pro domácí na začátek soutěže těžký oříšek. Lišany hostily v prvním kole Kněževes, které odešel bývalý kapitán a tahoun týmu Vrabík a v tomto zápase mohli hosté ukázat, jak citelná ztráta to bude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišany neudržely vedení

,,Do utkání jsme vstoupili lépe, více jsme drželi balón a gólem Šutery z rohového kopu šli po půlhodině hry do vedení. Bohužel, soupeř po dvou minutách Hanychem vyrovnal, začal se prosazovat přesnými pasy převážně v podání Hertla na rychlé a důrazné útočníky a ještě do půle Radkem Čihařem stav otočil," shrnul první poločas domácí lodivod Václav Švelch.

Kněževes si vítězství pohlídala

Uběhlo deset minut druhého poločasu a třetí branku hostí přidal Holeček - 1:3. Čtyři minuty poté se Kněževes radovala znovu, a to když nabídku pokutového kopu zužitkoval Hanych - 1:4. Lišany nic nevzdávaly, ale přesto to byl právě tým domácích, který v 71' dorazil dalším gólem Sejpka - 1:5. Lišanům se přeci jen podařilo vstřelit druhou branku, ale trefa Fehera už skóre pouze korigovala - 2:5.

 

,,Druhé dějství pokračovalo obdobně. Pokud jsme již vyhráli v obraně hlavu, nedokázali jsme posbírat odražené balóny, navíc jsme začali kazit přihrávky a výsledkem byly další tři branky v naší síti. V závěru nahoru - dolů se šancemi na obou stranách jsme dokázali Feherem výsledek už jen kosmeticky upravit," zakončil trenér domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka: ,,Náš tým doufal v lepší výsledek a dle ohlasu některých protihráčů i oni těsnější výsledek. Bohužel fotbal je už takový, hraje se na góly. Myslím si, že špatné utkání to nebylo, na fotbal se dalo koukat z obou stran. Bohužel jsme se opět nevyvarovali osobních chyb a dostali zbytečné branky. Doufejme, že si z tohoto zápasu vezmeme příklad a pro nás v anglickém týdnu uděláme nějaký slušný výsledek. Snad to bude už ve čtvrtek v Jesenici."

FK Kněževes
Radek Vaníček: ,,Do zápasu jsme vstoupili zodpovědně ze zadních řad a dobře bránili. Bohužel byli jsme to my, kdo prohrával 1:0 po rohovém kopu. Po inkasovaném gólu jsme přidali na otáčkách a do poločasu vstřelili 2 branky. Ve druhém poločase jsme přidali další 3 branky a zápas korigovali."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] (71. P. Ledvinka [-] ) , L. Krůta [-] , M. Chládek [-] - V. Hamouz [-] (66. M. Bagi [-] ) , D. Roušavý [-] , V. Mutinský [-] (80. J. Feher [-] ) , M. Medřický [-] - J. Jelínek [-] , M. Šutera [-] (60. L. Řepka [-] ) -

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] (85. M. Miksa [-] ) , R. Hertl [-] (80. M. Večěřa [-] ) , K. Hrubý [-] , T. Sejpka [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 26. M. Medřický , 70. D. Roušavý - 51. J. Hanych , 84. J. Vršecký .
Hráči zápasu: M. Medřický - J. Hanych , R. Hertl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Říha Michael - TITLBACH Marek, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.