J. Herink 82. (vl.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola, Kolešovice vyhrály v Jesenici


Branky


82. J. Herink (vl.) - 11. D. Polánek , 26. J. Polánek , 33. V. Zuska , 55. P. Barthel
0

Jesenice - Velké hřiště v Jesenici je obrovskou výhodou domácích a soupeři s tím mají obvykle znatelné problémy. V úvodním kole na jesenické "letiště" zavítaly Kolešovice, které ale nedávají body zadarmo. To se také potvrdilo a po výborném prvním poločase si odvážejí z Jesenice plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle hodně napověděla

Už ve 3' museli řešit domácí nepříjemnou komplikaci. Ze hry musel odstoupit kapitán Petr John, jehož nahradil Řehoř. Jesenice na svém velkém hřišti umí, ale přesto to byly Kolešovice, které se ujaly vedení. V 11' se dostal k míči Daniel Polánek a otevřel skóre zápasu - 0:1. Ve 26' hosté své vedení navýšili po brance Jakuba Polánka - 0:2. A aby toho nebylo pro domácí málo, ve 33' přidal třetí branku svého týmu Zuska a stanovil tak konečný poločasový výsledek.

Kolešovice si výhru pohlídaly

Ve druhé půli chtěli jistě domácí vstřelit co nejdříve kontaktní branku a ze zápasem ještě něco udělat. Stal se ale přesný opak. V 55' přidal další branku Kolešovic Barthel a s Jesenicí to nevypadalo vůbec dobře - 0:4. Čas utíkal a Jesenice ne a ne vstřelit branku. Ta přišla až v 82', ale ne z vlastních kopaček. Vlastní branku si vstřelil Jiří Herink, který byl tak jediným střelcem Jesenic. Takovýhle vstup si jistě domácí do soutěže nepředstavovali, naopak hosté museli být spokojeni!



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] (79. F. Moučka [-] ) , J. Mutínský [-] , D. Kapoun [-] , F. Horvát [-] , J. Beneš [-] , J. John [-] , P. John [-] (3. V. Řehoř [-] ) , P. Altman [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Holeček [-] , O. Ridzoň [-] (46. M. Holeček [-] ) , J. Polánek [-] , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] (82. K. Lavička [-] ) , D. Polánek [-] , J. Vician [-] (89. J. Ritter [-] ) , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , M. Houška [-] (82. A. Jelen [-] )

ŽK: 54. V. Fiala , 61. J. Mutínský - 8. J. Vician , 43. V. Zuska , 68. J. Herink .
Hráči zápasu: J. Vician , V. Zuska .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TITLBACH Marek, ŘÍHA Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.