3:1
(1:1)
25. M. Dvořák
56. T. Faltýnek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov doma porazil Kamenici a končí v tabulce na třetí místě


Branky


15. T. Kabíček , 78. J. Pavelec - 25. M. Dvořák , 56. T. Faltýnek (vl.)
0

Boj o třetí místo slibovalo utkání 26. kola I. A třídy sk. A mezi Slavojem Pacov a hosty z Kamenice nad Lipou. Ve vyrovnaném utkání byli nakonec šťastnější domácí. Ve druhém poločase je totiž sami kameničtí poslali do vedení 2:1, když si po standardní situaci srazili míč do vlastní sítě. Tři body pak pojistil nejzkušenější hráč pacovské jedenáctky Josef Pavelec, když se prosadil v 78. mintutě hlavou po rohovém kopu a upravil na konečných 3:1. Pacov se vítězstvím nad Kamenicí usadil na konečné třetí pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání přinesl vzájemné oťukávní obou mužstev a minimum zajímavých příležitostí. Poprvé se po čtvrthodině hry osmělili domácí a byla z toho hned branka, když si na centr z právé strany naběhl Kabíček a otevřel skóre. Radost domácím fanouškům však nevydržela dlouho. Po deseti minutách se v ojedinělé šanci objevil Dvořák, který se dokázal individuálně prosadit mezi pacovskými obránci a zkušeně srovnal na 1:1. 

 

Do druhé půle vstoupila Kamenice aktivněji, ale její snahu přibrzdil v 56. minutě vlastní gól, který si kameničtí vstřelili po standardní situaci a následné nepřehledné skrumáži. Nsáledující minuty patřily doomácímu celku, který si vytvořil hned několik dobrých šancí, ovšem ani tu nejvyloženější nedokázal proměnit Kostroun, který z malého vápna přestřelil. Výhru domácího mančaftu tak pojistil v 78. minutě zkušený stoper Pavelec, který si naběhl na zahraný rohový kop a hlavou zvýšil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: Měli jsme problémy se sestavou, protože hrálo zároveň naše béčko o první místo, takže jsme museli trochu improvizovat. Nicméně si myslím, že mladí dorostenci, kteří za nás nastoupili, se své role zhostili dobře. I když v poli to možná vypadalo na vyrovnaný zápas, tak jsme si vytvořili více příležitostí a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - T. Kuran [-] , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] , J. Pražák [-] - F. Tomovič [-] (70. M. Miskai [-] ) , M. Kostroun [-] , T. Kabíček [-] , P. Stejskal [-] - J. Přibyl [-] (46. Z. Rybčák [-] ) , L. Váňa [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
L. Mifka [-] - M. Strašík [-] , D. Pelc [-] (70. V. Spěváček [-] ) , O. Šuranský [-] , D. Slabý [-] - D. Melzoch [-] , V. Kupka [-] (60. P. Zahradník [-] ) , R. Pelc [-] , P. Zahradník [-] - P. Zdeněk [-] (70. J. Růžička [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 35. M. Kostroun , 75. M. Kerouš .
Hráči zápasu: T. Kabíček , P. Stejskal .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.