Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Habry a Pohledem skončilo pro hosty debaklem


0

Poslední kola sezony nezastihly tým Pohledu v dobré formě. Za poslední tři odehraná utkání mají skóre 4:19 a s devětadvaceti body figurují na nelichotivém dvanáctém místě v tabulce. "Abych řekl pravdu, tak jsem rád, že sezona skončila. Naše skóre je za poslední tři kola skutečně hrozivé," zoufal si pohledský trenér Petr Veselka po utkání s Habry. Pohledští svoje venkovní utkání absolutně nezvládli. Obdrželi dvě červené karty a soupeř jim k tomu navíc nasázel rovných devět branek, takže konečný stav utkání byl 9:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo za stálého hustého deště, který ovšem nepoznamenal kvalitu hry a oba týmy předváděly pěkný kombinační fotbal. Do první šance se dostali domácí fotbalisté, ovšem pohledský Vašíček si věděl rady. I druhá velká šance patřila domácím, tu však dokázal v 19. minutě proměnit Bělák a dostal Habry do vedení. Pohled však nezpanikařil a i nadále předváděl hezkou kombinační hru a po zásluze se mu dostalo vyrovnání ve 23. minutě, kdy se důrazem v domácí šestnáctce prosadil Slanař. O dvě minuty později šli pohledští dokonoce do vedení, ve své příležitosti nezaváhal Freudenreich. Ve 36. minutě předvedl bravurní zákrok Vašíček, který vyrazil míš před sebe, avšak dorážejícího hráče ostře zezadu fauloval Lukáš Sobotka a pískala se penalta. Sobotka navíc za svůj faul oprávněn obdržel červenou kartu a zamířil předčasně pod sprchu. Nařízený pokutový kop proměni bez problému Vlček. Habry však využily otřesením pohledského týmu a o minutu později přidal Bělák další branku, která znamenala znovu vedení domácích. Od těchto chvil začal domácí diktovat tempo utkání a Pohled jasně přehrávali. 

 

Ve druhém poločase navíc přišla druhá červená pro Pohled. Tu obdržel Klement a situace pro hosty začínala být kritická. V devíti lidech se hra Pohledu rozsypala jako domeček z karet, čehož domácí náležitě využili a nasázeli Pohledu dalších šest branek. Na světelné tabuli tak po závěrečném hvizdu sudího svítilo hrozivých 9:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Lukáš Vavřička, obránce Habrů: Hrál se pěkný kombinační fotbal a na nás bylo vidět, že se chceme rozloučit se sezonou vítězně a odčinit tak zpackané jaro. Dali jsme spoustu gólů, to co v sezóně nefungovalo, tak dnes vycházelo vše dle plánu.

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Abych řekl pravdu, tak jsem rád, že sezona skončila. Za poslední tři kola je naše skóre opravdu hrozivé. Nicméně v utkání do té pětatřicáté minuty jsme hráli celkem dobře. Byli jsme běhavější, důraznější, pohyblivější, ale všechno zlomila třicátá pátá minuta, kdy dostal Lukáš Sobotka zaslouženou červenou a my z penalty dostali na 3:1. Vrcholem byla druhá červená Klementa.



Sestavy


TJ Sokol Habry
M. Novotný [-] (46. V. Krátký [-] ) - B. Řezníček [-] , K. Příbramský [-] , K. Michal [-] , M. Janouch [-] - V. Bělák [-] , M. Korel [-] , M. Kudláček [-] (17. J. Bártík [-] ) , M. Vlček [-] - L. Klouček [-] (61. J. Melechovský [-] ) , L. Desenský [-]

TJ Sokol Pohled
J. Vašíček [-] - P. Siebenbürger [-] , L. Sobotka [-] , T. Šnobl [-] , D. Bříza [-] - M. Sobotka [-] , J. Žeguc [-] , D. Klement [-] , P. Slanař [-] - L. Freundenreich [-] , J. Polák [-]

ŽK: 43. M. Vlček , 65. M. Janouch . ČK: 36. L. Sobotka , 71. D. Klement .
Hráči zápasu: J. Bártík , M. Korel .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.