Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nad Lipou udolala Havlíčkovou Borovou pěti brankami


Branky


0

Na hřiště Kamenice nad Lipou zavítal tým TJ Sokolu Havlíčkovy Borové. Branek se však dočkali pouze domácí, kteří Havlíčkovu Borovou udolali hned pěti brankami a získali tak cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v prvních třiceti minutách nepřinesla nic moc zajímavého. Zlom však nastal v 31. minutě, kdy se dalekonosnou střelou prosadil domácí Dvořák. Další šance domácích na sebe nenechaly dlouho čekat. Ve 37. minutě se trefil Melzoch. Po jeho pěkné akci neměl brankář hostí Veselý takřka žádnou šanci. Vedení Kamenice těsně před odchodem do kabin pojistil Hadač krásnou střelou z třicetipěti metrů a domácí tak první půli zakončili stavem 3:0.

 

 Ani ve druhém poločase se hosté z Havlíčkovy Borové kýžené branky nedočkali. Opět to byla hra jedné strany, která byla zpečetěna dalšími dvěma góly domácích. Velká šance přišla již v 58. minutě, kdy Melzoch tvrdou střelou mířil těsně nad. Těsně vedle tyče se po šanci z levé strany trefil Dvořák. Další pěkná šance domácích se dostavila v 68. minutě, avšak brankou také neskončila, té se kameničtí dočkali v 76. minutě, kdy Dvořák po další pěkné akci domácích zvýšil stav na 4:0. Konečné skóre upravil v 78. minutě Filípek, který zakončil po ideální přihrávce Dvořáka a Kamenice tak dosáhla zisku tří bodů konečným stavem 5:0.

 

   



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal, trenér Kamenice: Zhodnotím to velice krátce. Kočka s myší.

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Na utkání jsme odjížděli v dost kombinované sestavě, chybělo nám asi osm hráčů. Soupeř byl určitě lepší, ale z výsledku bych nedělal nějakou velkou tragédii. Konec sezóny nás zastihl v dost rozloženém kádru.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
L. Mifka [-] - T. Hadrava [-] (68. R. Pelc [-] ) , O. Šuranský [-] , D. Pelc [-] , M. Strašík [-] - D. Melzoch [-] , P. Zdeněk [-] , V. Spěváček [-] , M. Dvořák [-] - T. Filípek [-] , L. Hadač [-] (64. A. Kos [-] )

TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - J. Janáček [-] , J. Chlubna [-] (46. T. Cacek [-] ) , L. Kučera [-] , A. Hošák [-] (46. L. Němec [-] ) - A. Frühbauer [-] , J. Antl [-] , K. Tonar [-] , J. Veselý [-] (64. L. Sklenář [-] ) - P. Kučera [-] , Z. Frühbauer [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.