Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 14:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín porazil Pohled vysoko 5:2


0

Domácí Dobronín přivítal v sobotním utkání 24. kola na svém hřišti tým Pohledu. Tragická první půle hostů rozhodla utkání, když se odcházelo na poločasovou přestávku propastným rozdílem 4:0. V utkání se opět blýsknul dobronínský kanonýr Tomáš Sedláček, jenž dokázal vstřelit rovnou čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení už ve 2. minutě, kdy po chybě obrany hostů otevřel skóre Macek. V 18. minutě přišla další minela pohledské defenzivy a Tomáš Sedláček zvýšil na 2:0. Ve 39. minutě se situace opakovala. Hrubá chyba obrany, Sedláček v úniku a 3:0. O minutu později, po dalším kolapsu obrany hostí, ještě do poločasu zkompletoval hattrick Tomáš Sedláček. Aby toho nebylo málo, kopali domácí ve 43. minutě pokutový kop. S tím si však neporadil Mikšíček, a proto se odcházelo na poločasovou přestávku za luxusního vedení Dobronína 4:0. Nutno dodat, že poločasový čtyřbrankový rozdíl byl pro hosty ještě milosrdný, neboť domácí spálili v průběhu první půle několik dalších vyložených příležitostí.

 

Na začátku druhého dějství dokázali hosté snížit, když se prosadil střídající Venc. Vstřelená branka hostům pomohla. V 52. minutě po úniku po kraji hřiště a faulu na hostujícího hráče se pískala penalta, kterou dokázal proměnit Pokorný a snížil na rozdíl dvou branek. Konečnou podobu skóre dal v 86. minutě svou čtvrtou brankou v utkání Tomáš Sedláček, který dokázal proměnit další z mnoha brejků domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Gustav Cabuk, trenér Dobronína: V tomto utkání jsme měli šancí tak na dva na tři zápasy, ale myslím, že jsme zvítězili zcela zaslouženě.

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: V prvním poločase jsme dostali čtyři branky po hrubých individuálních chybách. Ve druhém poločase jsme sice dokázali zkorigovat stav na 4:2, soupeř však dokázal z brejku vstřelit pátou branku. Z předvedeného výkonu, průběhu utkání a celkového výkonu a přístupu k utkání jsem zklamaný a naštvaný.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - M. Štefko [-] , P. Novotný [-] , J. Pospíchal [-] - M. Mikšíček [-] (87. J. Novák [-] ) , M. Cink [-] , J. Smejkal [-] , L. Sedláček [-] , R. Chvátal [-] - T. Sedláček [-] (89. K. Richard [-] ) , M. Macek [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Siebenbürger [-] , J. Eis [-] , P. Bártík [-] , D. Bříza [-] - M. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] (25. L. Venc [-] ) , P. Pokorný [-] (75. R. Zych [-] ) , D. Klement [-] - L. Freundenreich [-] , J. Polák [-]

Hráči zápasu: M. Macek , T. Sedláček .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.