1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice si odvezla bod ze hřiště Pohledu


Branky


0

Utkání dvou týmů z klidných pater tabulky přineslo vyrovnaný souboj. Věžnice, která drží šňůru pěti kol neporazitelnosti, se prosadila už ve 4. minutě utkání, ovšem domácí dokázali ještě do poločasu vyrovnat. Skóre se ve druhém poločase již neměnilo, a tak si Věžnice odváží ze hřiště Pohledu cenný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se nepodařil vstup do zápasu. Už ve 2. minutě zachraňoval Pohled brankář Dobrovolný v šanci Šimoníčka. O dvě minuty později však z totožné situace již nezaváhal osamocený Krupička a otevřel skóre utkání. V prvním poločase nebylo k vidění mnoho šancí. Až ve 26. minutě se ve velké příležitosti objevil Freundenreich a křížnou střelou prostřelil útočníka Šejstala, který při absenci brankáře musel zaskočit do věžnické svatyně. 

 

Do druhé půle nastoupil za domácí místo zraněného Dobrovolného náhradní brankář Růžička. Do druhé půle ale nastoupil také Jan Moučka. Jeho setrvání na hřišti však nemělo dlouhého trvání, neboť se v 62. minutě nechal zbytečně vyloučit za oplácení. Oslabený Pohled se tak místo myšlenek na vítězství v domácím prostředí musel soustředit především na defenzivu. Hosté mohli utkání rozhodnout, když nepříjemnou střelu domácí Růžička vyrazil a dorážející Kocourek v obrovské šanci z malého vápna přestřelil. V 85. minutě přišla ještě jedna obrovská příležitost na rozhodnutí, ale tentokrát ji měli domácí. Po přihrávce Bártíka se před Šejstala dostal Lukáš Sobotka, ale jeho tvrdou střelu reflexivně vyrazil Šejstal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: S bodem musíme být spokojení, protože jsme posledních dvacet minut hráli v oslabení. Kdyby se k nám ale přiklonilo trochu štěstí, tak jsme klidně mohli zvítězit.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: Jeli jsme na utkání ve složité situaci, protože nám onemocněli oba brankáři. Do brány se tak musel postavit hráč Michal Šejstal a zachytal perfektně. Dokonce vychytal i největší šanci domácích na konci utkání. Trochu nás mrzí neproměnění několika vyložených šancí, které jsme si vytvořili, protože jsme hráli proti deseti lidem. Ale ono je to kolikrát spíš ještě horší, než proti jedenácti.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
. Dobrovolný [-] (46. J. Růžička [-] ) - P. Siebenbürger [-] , J. Polák [-] , L. Sobotka [-] - M. Sobotka [-] , P. Bártík [-] , D. Klement [-] , L. Freundenreich [-] - V. Gruber [-] (46. J. Moučka [-] ) , D. Bříza [-] , M. Krejdl [-]

SK Věžnice
M. Šejstal [-] - Z. Smutný [-] , A. Drahoš [-] , J. Kocourek [-] , M. Fikejz [-] - M. Chalupník [-] , S. Šimoníček [-] , K. Kölbl [-] , P. Mottl [-] - M. Krupička [-] (27. V. Laštovička [-] ) , D. Pertlíček [-]

ŽK: 48. L. Sobotka , 62. J. Moučka - 80. V. Laštovička . ČK: 62. J. Moučka .
Hráči zápasu: J. Polák , L. Sobotka - M. Šejstal , S. Šimoníček .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.