2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr 23. kola I. A třídy zvládla lépe rezerva Havlíčkova Brodu


Branky


0

Nejsledovanější utkání 23. kola I. A třídy dopadlo lépe pro havlíčkobrdské fotbalisty. Po urputném souboji se ve druhém poločase prosadili Halamka s Tuhým a vrátili tak rezervu Havlíčkova Brodu do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obrazu úvodních minut měl velkou zásluhu Jiří Prchal, jenž trápil Pacovské svými úniky po pravém křídle. Poté se dokonce dostal do samostatného nájezdu, leč ztroskotal na pohotovém Faltýnkovi. Domácí mužstvo i nadále zlobilo směrem dopředu a ve 20. minutě hlavičkoval ve vápně Hübner a Pavelec zachraňoval situaci odkopem na brankové čáře. Poté se osmělili také hosté, avšak obrana Slovanu pracovala na jedničku. Stejně tak ale i defenziva Pacova, proto do konce první půle branka nepadla.

Také do druhé části nastoupili znovu lépe havlíčkobrodští fotbalisté, kteří mohli hned zkraje udeřit. Novotný hlavičkoval ve velké bedně těsně nad. V pětašedesáté minutě kopali domácí přímý kop, Faltýnek jej vyrazil před sebe a Hübner se jal dorážet. Balon propadl až na brankovou čáru, kde jej do sítě dorazil Halamka. Vzápětí mohlo být vyrovnáno, ale obrana včele se Soukalem nebezpečný závar vyřešila. Domácí kontrolovali těsné vedení a osm minut před koncem přišla pojistka. Nepozornou obranu oloupil o balon Hübner, dostal se společně s Tuhým za obranu a druhý jmenovaný doklepl nabídku svého spoluhráče do prázdné klece.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Martin Křišťál, trenér Havlíčkova Brodu B: Máme radost, že jsme toto důležité utkání zvládli.

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: Šli jsme do utkání s tím, že chceme s Havlíčkovým Brodem zahrát otevřenou partii, ale po patnácti minutách jsme zjistili, že soupeř je techničtější a ve středu pole nás přehrává. Proto jsme to stáhli na jednoho útočníka. Když jsme přestáli ty nejtěžší chvíle, tak jsme inkasovali z úplně jednoduchých situacích a po vlastních chybách. Ale musíme uznat kvality soupeře, protože byl skutečně lepší.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
P. Soukal [-] - R. Halamka [-] , T. Vendl [-] , P. Novotný [-] , M. Hübner [-] - D. Bláha [-] , P. Fialka [-] (56. A. Polívka [-] ) , J. Molák [-] , O. Berky [-] - J. Prchal [-] (76. J. Tuhý [-] ) , O. Štědrý [-] (86. L. Bača [-] )

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - L. Váňa [-] (70. Z. Rybčák [-] ) , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] , J. Kuran [-] - P. Stejskal [-] , R. Vítamvás [-] (70. J. Přibyl [-] ) , M. Kostroun [-] , O. Bártů [-] - L. Rybčák [-] , T. Kabíček [-] (86. M. Dvořák [-] )

ŽK: 39. M. Hübner , 44. O. Berky - 49. M. Kerouš , 63. J. Pavelec , 67. L. Váňa , 78. J. Kuran .
Hráči zápasu: D. Bláha , J. Prchal - T. Kabíček , O. Bártů .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.