2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná B těsně zvítězila nad rezervou Pelhřimova


Branky


0

Rezerva Polné, která na jaře hraje v náramné formě, přivítala rezervu Pelhřimova. Po vyrovnaném utkání plném šancí byli na konci přeci jenom šťastnější hosté, kteří se dokázali prosadit dvakrát a zvítězili těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili domácí. Konkrétně mladší z bratrů Holubů Jakub, který se ve vápně dokázal uvolnit a nahrát do šance Jelínkovi, který v dobré pozici přestřelil. V 11. minutě vystřelil nepříjemně hostující Kubík, Vavroušek střelu vyrazil a Gondek míč odpálil do bezpečí. Z protiútoku se v obrovské šanci objevil Jelínek, ale mířil mimo. Ve 20. minutě důrazný Dvořák vybojoval míč ve spolupráci s Jakubem Holubem, ti míč posunuli do křídla na Diviaka, jenž přesným centrem vybídnul Jelínka ke skórování a ten už se do třetice nemýlil. Poslední čtvrthodinka první půle patřila bratrům Holubům. Nejprve Jakub Holub našel skvostnou přihrávkou bratra Tomáše a ten trefil míč zkušeně podél gólmana a zvýšil na 2 : 0. Ve 42. minutě se role obrátila. V zakončení byl tentokrát Jakub Holub, kterého vychytal Zabloudil a ani následná střela hostujícího gólmana nepřekonala.

 

 

I po přestávce začali domácí lépe, avšak Jakub Holub mířil z boku těsně vedle. V 67. minutě však hosté dokázali snížit. Po rohovém kopu se prosadil Starý. V samotném závěru utkání se domácí dostali ještě do několika vyložených příležitostí, ovšem další branku již vsítit nedokázali. Na světelné tabuli tak zůstalo svítit konečné skóre 2:1.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: Pelhřimov byl technický soupeř,který přijel se sestavou mladíků. My jsme měli trochu jinak poskládanou sestavu oproti předchozím utkáním. Určitě musím pochválit kluky Holubovi. I když to bylo pouze o jeden gól, tak si myslím, že jsme mohli ještě nějakou šanci proměnit a navýšit skóre.

FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec, trenér Pelhřimova B: Bylo to vyrovnané utkání. Domácí měli sice více šancí, ale herně jsme se jim dokázali vyrovnat. Dokázali jsme sice snížit na 2:1, ale potom už jsme si žádnonu šanci na vyrovnání prakticky nevytvořili.



Sestavy


Slavoj Polná B
D. Vavroušek [-] - J. Dvořák [-] , D. Jaroš [-] , M. Šimek [-] , F. Gondek [-] - J. Holub [-] , Š. Diviak [-] (88. M. Krčál [-] ) , P. Tomas [-] (62. J. Jirásek [-] ) , M. Holas [-] - T. Holub [-] , V. Jelínek [-] (72. L. Solař [-] )

FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - F. Brada [-] , R. Hejda [-] , M. Skořepa [-] , J. Chadim [-] - J. Kropáček [-] (62. M. Horký [-] ) , J. Starý [-] , J. Zabloudil [-] , O. Šafařík [-] - J. Kubík [-] , J. Zelenka [-]

Hráči zápasu: J. Holub , T. Holub - J. Zabloudil , J. Zelenka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.