0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice přesvědčivě zvítězily v Kamenici


Branky


0

Pikantní souboj třetího a druhého celku tabulky nabídlo utkání mezi Kamenicí nad Lipou a Speřicemi. Speřice, které zřejmě budou do posledního kola bojovat s havlíčkobrodskou rezervou o postup do krajského přeboru, i tentokrát potvrdily svoji kvalitu a v Kamenici zvítězily přesvědčivě 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji vstoupili do utkání domácí fotbalisté, ovšem svoje velké příležitosti nedokázali proměnit ani Hadač, ani Strašík. Ve 22. minutě se do velké šance dostal Dvořák, ale trefil pouze Brzoně. Aktivní Dvořák se do další příležitosti dostal po půlhodině hry, ovšem hlavou trefil nad.

 

Skóre se měnilo až ve druhém poločase. V 65. minutě využil zaváhání kamenické obrany Morava a vstřelil první branku utkání. V 78. minutě tentýž hráč dostal ideální přihrávku do vápna, kterou dokázal zužitkovat bezezbytku. Poslední hřebíček zatloukl v 81. minutě Martin Pohan, který prošel prakticky celou obranou domácích a uklidil míč za brankářova záda. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal, trenér Kamenice nad Lipou: Pro nás velice nešťastné utkání. Měli jsme v prvním poločase několik vyložených příležitostí, které jsme nedokázali proměnit. Ve druhé půli se hra srovnala, my jsme bohužel udělali jednu hrubou chybu v obraně, kterou soupeř nekompromisně potrestal. Než jsme se stačili vzpamatovat, dostali jsme druhý gól a hned na to třetí. Nicméně si myslím, že to bylo velice atraktivní utkání. Fotbal se hraje na góly a těch dal zkrátka více soupeř.

TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka, trenér Speřic: Po první půli by na nás nevsadil asi nikdo. Domácí byli lepší a přehráli nás. Ve druhé půli se hra vyrovnala a myslím, že jsme zase byli lepší my. Dokázali jsme se dostat do šancí a proměnit je. Rozhodně spokojenost se třemi body, ale nespokojenost s výkonem.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , D. Pelc [-] , M. Strašík [-] - P. Zahradník [-] (76. P. Zdeněk [-] ) , V. Spěváček [-] , R. Pelc [-] , D. Melzoch [-] - D. Hadač [-] , M. Dvořák [-]

TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - T. Vrzalík [-] , D. Vlček [-] , J. Holenda st. [-] , M. Čermák [-] - L. Ganobjak [-] (62. M. Pohan st. [-] ) , M. Štěpánek [-] (46. -. Kovář [-] ) , M. Pohan ml. [-] , D. Jančík [-] - D. Morava [-] , P. Štěpán [-] (81. R. Němec [-] )

Hráči zápasu: M. Dvořák , D. Hadač - M. Pohan ml. , D. Jančík .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.