Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov doma prohrál s Kamenicí nad Lipou a potvrdil tak svůj sestup


0

Aby tým Nového Rychnova udržel alespoň teoretickou naději na záchranu, musel ve víkendovém utkání 22. kola porazit průběžně třetí celek tabulky Kamenici nad Lipou. Po nepovedeném prvním dějství však bylo vše rozhodnuto. Hosté nastříleli Novému Rychnovu tři branky a rozhodli tak o jeho sestupu. Domácí Start ve druhé půli sice ještě dokázal snížit na konečných 2:3, ovšem porážku již odvrátit nedokázal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí fotbalisty hned ve 3. minutě, když hlavička Melzocha zapadla do šibenice a hosté se brzy ujali vedení. O devět minut později bylo ještě hůře. Po chybě v obraně bez problému usměrnil míč k tyči Filípek a zvýšil na 2:0. Tragický první poločas pro domácí uzavřel ve 38. minutě Dvořák, který po ideální přihrávce Kose zvýšil na tříbrankový náskok. Domácí tak na poločasovou přestávku neodcházeli s optimistickou náladou, a to je v prvním poločase ještě dvakrát zachránil brankář Plavec.

 

Do druhého dějství již vstoupili domácí aktivněji a přitlačili hosty na jejich půlce.  Z toho pramenilo snížení v 54. minutě, kdy se prosadil Martin Faltýnek. Domácím se dokonce podařilo snížit na rozdíl jedné branky. Za záda brankáře dostal balon Kratochvíl. Šanci na vyrovnání dostali domácí v 90. minutě v podobě volného přímého kopu na hranici vápna, který však zblokovala zeď. Novorychnovští tak na domácí půdě prohráli s Kamenicí 2:3 a potvrdili svůj sestup do nižší soutěže. 



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - V. Mareš [-] (46. M. Hájek [-] ) , J. Červenka [-] , T. Bouz [-] (60. M. Mugrauer [-] ) , O. Kratochvíl [-] - J. Švec [-] , J. Mareš [-] , M. Faltýnek [-] , T. Paclík [-] (76. D. Římal [-] ) - J. Kratochvíl [-] , D. Karpíšek [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , D. Pelc [-] , V. Spěváček [-] - A. Kos [-] (50. P. Zdeněk [-] ) , D. Melzoch [-] (50. V. Kupka [-] ) , R. Pelc [-] , M. Dvořák [-] - T. Filípek [-] , D. Hadač [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.