0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Bedřichov zvítězil na hřišti Pelhřimova B


Branky


74. T. Grepl , 86. M. Wendl
0

Bedřichovští fotbalisté přijížděli na horkou půdu pelhřimovské juniorky značně oslabeni o několik hráčů pravidelné základní sestavy a do města rekordů a kuriozit přijeli pouze s jedenácti hráči. Aby smůly nebylo málo, zranil se hostům v 10. minutě útočník Severa a museli tak dohrávat zbytek utkání v početním deficitu. Ani to však hráče Bedřichova nezlomilo a po parádním bojovném výkonu zcela nečekaně zvítězili 0:2 a odvezli si z Pelhřimova velmi cenné tři body v boji o záchranu v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

První dějství utkání bylo poznamenáno 10. minutou utkání, kdy se zranil bedřichovský útočník Severa. Ten musel následně odstoupit, a protože hosté neměli nikoho dalšího na lavičce náhradníků, čekal Bedřichov prakticky celý zápas v početním oslabení. Domácí si za první poločas vytvořili několik brankových příležitostí, které však nedokázal propasírovat za záda brankáře. Na druhé straně se blýsknul domácí brankáře Švec, když dokázal perfektně zlikvidovat velkou šanci hostů i následnou dorážku.

 

Do druhého poločasu nastoupil oslabený Bedřichov s jasnou defenzivní taktikou. Domácí hráli do pevně semknutá defenzivní zdi, čehož hosté využívali a přecházeli do brejkových příležitostí. Těch si ve druhé půli vytvořili mnoho. Poprvé domácí tým podržel znovu Švec, v dalších dvou šancích pak zklamali útočníci Bedřichova. Domácí fotbalisté se nepoučili a dál nemysleli na zadní vrátka. Toho využil v 74. minutě agilní Grepl, jenž se v dalším z mnoha brejků tentokrát nemýlil a otevřel skóre utkání. Pojistka pro Bedřichov poté přišla v 86. minutě, kdy se znovu pro brejkovém úniku prosadil mladíček Wendl a potvrdil cenné vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec, trenér Pelhřimova B: Musím říct, že Bedřichov vyhrál zaslouženě. I v devíti lidech v poli byli lepší a nebezpečnější. My jsme si za druhý poločas nevytvořili prakticky žádnou brankovou příležitost a hráli jsme hrozně špatně. Pokud je někdo, kdo zaslouží alespoň trochu vyzdvihnout, tak je to určitě brankáře Švec, který nás držel až do poslední chvíle.

TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Na utkání jsme přijeli v pouhých jedenácti lidech, kvůli pracovním povinnostem a některým zraněním. Navíc od desáté minuty jsme hráli v deseti lidech, když se nám zranil Severa. Hráli jsme tedy v defenzivním bloku a spoléhali jsme na brejky. Opravdu obrovská pochvala pro celý tým! Kluci jezdili až do konce utkání a sáhli si až na dno sil. Myslím, že jsme zvítězili zaslouženě.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
D. Švec [-] - R. Hejda [-] , J. Chadim [-] , P. Rysl [-] , M. Skořepa [-] - F. Brada [-] (70. M. Zabloudil [-] ) , M. Kubík [-] , V. Poul [-] , O. Šafařík [-] - M. Hrnčíř [-] (63. M. Horký [-] ) , J. Zabloudil [-]

TJ Sokol Bedřichov
M. Petráš [-] - D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , F. Matějka [-] , F. Novák [-] - D. Pekárek [-] , D. Volák [-] , J. Paulík [-] , T. Grepl [-] - P. Severa [-] , M. Wendl [-]

Hráči zápasu: D. Švec - T. Grepl , P. Heřmánek .
Počet diváků: 11.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.