J. Eis 37.
1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov obral Pohled na jeho hřišti o všechny body


Branky


37. J. Eis - 55. T. Kuran , 72. M. Kostroun , 75. T. Kabíček , 89. L. Váňa
0

Na hřiště Pohledu přijel k nedělnímu utkání 22. kola I. A třídy sk. A favorizovaný Pacov, který dvě kola po sobě přesvědčivě zvítězil a do závěrečných kol se dostává do výborné formy. To předvedl i na hřišti Pohledu, jemuž nasázel čtyři branky a odvezl si domů všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes to, že měli hosté v průběhu celého utkání mírně navrch a byli nebezpečnější, do vedení se jako první dostali domácí fotbalisté. Ve 37. minutě se k odraženému míči dostal Eis a z dvaceti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Do další šance se po krásné akci Sobotky dostal do vyložené šance Bříza, který však v příležitosti trestuhodně přestřelil bránu.

 

 

Do druhé půle však domácí nevstoupili vůbec dobře. Už v 55. minutě dokázal Pacova srovnat stav utkání, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Kuran. V 72. minutě přišel ze strany hřiště centr od Stejskala a Kostroun protlačil míč až za Růžičkovy záda. O tři minuty později fauloval domácí Eis před vápnem, obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hřiště. Nařízený volný přímý kop pak nádherně proměnil Kabíček a dostal Pacov do dvoubrankového vedení. Bezmocnost Pohledu korunoval v 89. minutě Váňa, který únikem do otevřené pohledské obrany dal podobu konečnému skóre 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Z výkonu jsem naštvaný. Hráčům jsem říkal, že jestli chceme v I. A třídě hrát třeba do pátého místa, tak zkrátka musíme udržet nějakou sérii vítězných zápasů a zvládat zápasy za tři body. Nedokážeme navázat na dobré výkony z předchozích utkání, máme diametrální výkyvy, což si sám nedokážu vysvětlit. Pacov byl určitě fotbalovější, ale utkání rozhodla bojovnost a nasazení, kdy Pacov byl dravější a šel si jasně pro body. My jsme jim dělali jenom takového partnera v utkání.

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: První poločas byl poměrně vyrovnaný, soupeř dal první gól, my jsme si také vytvořili nějaké šance, ale nedokázali jsme je proměnit. O poločase jsme si v kabině něco řekli a ve druhé půli to bylo úplně o něčem jiném. Mohli jsme vstřelit ještě více branek.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - L. Sobotka [-] , J. Polák [-] , J. Eis [-] , P. Siebenbürger [-] (51. M. Sobotka [-] ) - P. Slanař [-] , L. Freundenreich [-] , D. Klement [-] , P. Bártík [-] (39. R. Zych [-] ) - D. Bříza [-] (68. M. Krejdl [-] ) , M. Sobotka [-]

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , J. Pavelec [-] , T. Kuran [-] , M. Kerouš [-] - L. Váňa [-] , Z. Rybčák [-] (69. R. Vítamvás [-] ) , P. Stejskal [-] , M. Kostroun [-] - L. Rybčák [-] (81. M. Bezemek [-] ) , T. Kabíček [-] (89. P. Miskai [-] )

ŽK: 32. J. Eis , 72. J. Eis - 63. M. Kostroun . ČK: 72. J. Eis .
Hráči zápasu: R. Zych , J. Růžička - T. Kabíček , M. Kostroun .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.