J. Holub 74.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky v sezóně nepoznaly hořkost porážky


Branky


0

Šlágr tohoto kola se odehrál na hřišti v Kouřimi, kde byl hostem vedoucí tým tabulky AFK Pečky. Přestože mírným favoritem byli hosté, domácí se rvali o každý míč, aby nakonec Kouřimští těsně podlehli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance mohly hosty mrzet

"Museli jsme se v tomto zápase obejít bez Macháčka, Konůpka, Lukáše, Materny, Holuba a všichni kdo zasáhli do zápasu se podíleli na výhře stejnou měrou", začal hodnocení zápasu trenér hostů Petr Šafránek a pokračoval: "Jinak domácí nás určitě chtěli porazit a myslím, že jim nervozita svazovala nohy a na jejich výkonu to bylo znát. My jsme se snažili na velmi těžkém terénu hrát po zemi i kombinovat a chtěli jsme využít výbornou formu obou Růžičků a to se dařilo."

 

S tím souhlasil i vedoucí domácího mužstva, Jan Břečka„První poločas byl v režii hostů, kteří byli fotbalovější. I díky našemu nedůrazu a špatnému pohybu měli hodně času na kombinaci a především naše defenziva nestíhala rychlé útočné výpady Peček. To vše se podepsalo pod naši inkasovanou branku."

 

V devatenácté minutě si na přesný centr Králíka naběhl do šestnáctky Kouřimi Štěpán Růžička ml. a z první poslal míč mimo dosah gólmana Havránka - 0:1. Tímto výsledkem poločas nakonec i skončil, když další tutovky hostující útočníci neproměnili. Růžička ml. trefil jednou jen do tyče a ve druhém případě jej vychytal Havránek, Růžička st. trefil také jen brankovou konstrukci.

 

"Mohlo být rozhodnuto, ale nebylo", litoval Petr Šafránek a Jan Břečka souhlasně kýval a dodal: "My se do vážnější šance nedostali."

 

 

 

Smolný gól rozhodl o bodech pro hosty

Hned v úvodu druhé půle mohlo být srovnáno. Hostující obraně propadl míč za záda, dostal se k osamocenému Snížkovi, který okamžitě vypálil. Cihlář ale předvedl bravurní reflex a míč stačil vyrazit. Chvilku poté trefili hosté opět jen tyč Havránkovy brány.

 

Bylo vidět, že domácí se začali více rvát o body, což potvrdil i Jan Břečka: "Nám se pak podařilo zlepšit pohyb, přidali jsme na důrazu a troufám si říct, že jsme byli ve druhé půli o trochu lepším týmem. Pečky ovšem dál hrozily rychlým přechodem do útoku. Patnáct minut před koncem si naběhl Josef Holub na roh a hlavou vyrovnal - 1:1." Standardních situací se Pečečtí obávali: "Vyrovnávající branku dali domácí z toho, z čeho jsme měli obavy, a to z rohového kopu. Využili výškovou převahu a bylo vyrovnáno", souhlasil Petr Šafránek.

 

Pět minut na to byl ale v kouřimských řadách opět smutek. Trestný kop ze středového kruhu poslal Michal Modrovič do prostoru penalty, kam si nabíhal Jedlička. Odvrátit míč chtěl Paclík a také vybíhající Havránek, míč ale nikdo netrefil a doputoval až za brankovou čáru - 1:2.

 

"Naše obrana si nedokázala poradit s dlouhým nakopnutým míčem, který po nedorozumění skončil smolně v naší síti a rozhodl tak o výhře Peček,“ mrzelo po zápase Břečku a Šafránek už jen dodal: "Posledních deset minut jsme jednoduše ukopali co nejdál od naší branky a tak se nám podařilo vítězství uhájit."

 

Nutno ještě dodat, že oba trenéři chválili výkon hlavního rozhodčího Karla Hrona. "Musím ocenit bezchybný výkon zkušeného rozhodčího p.Hrona, který nezasahoval do vývoje víc než musel a přispěl k férovému zápasu", uvedl Petr Šafránek a Jan Břečka jen toto potvrdil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Prohra nás mrzí, ale proti takovému soupeři prostě musíme hrát oba poločasy a ne jen ten druhý. Za zmínku určitě stojí i pan rozhodčí Hron, který se v zápase prezentoval velmi dobrým výkonem.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: V posledním zápase jsme chtěli bodovat. Z toho, že jsme odvezli nakonec tři body, máme radost z několika důvodů. Jednak jsme odskočili silnému týmu domácích, potěšil nás výsledek z Libodřic a hlavně jsme zakončili vítězstvím mímořádně úspěšnou podzimní část soutěže. Tímto chci všem našim hráčům poděkovat za to, co vše udělali, abychom byli tam, kde po podzimu jsme. A ještě poděkování všem pozvaným hráčům k poslednímu zápasu v Kouřimi.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Paclík [-] (82. D. Kosmata [-] ) , M. Tománek [-] , M. Havránek [-] (62. T. Dufek [-] ) , T. Novák [-] - J. Holub [-] , R. Světnička [-] , M. Hovorka [-] , T. Ružinský [-] (46. J. Charvát [-] ) - J. Keltner [-] , M. Snížek [-] -

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Modrovič [-] , T. Plaček [-] , J. Lindner [-] , D. Dobiáš [-] - J. Králík [-] , T. Křivský [-] (84. L. Novák [-] ) , T. Jedlička [-] , M. Novák [-] (79. M. Štégl [-] ) - Š. Růžička [-] (63. V. Bubla [-] ) , Š. Růžička [-] -

ŽK: 45. J. Paclík - 67. J. Králík .
Hráči zápasu: M. Hovorka , J. Charvát - J. Lindner .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Hron Karel - BŘEČKA Jan (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.