Důrazná hra Libodřic Jevanům nesvědčí


Branky


14. P. Pěkný , 39. P. Sova , 80. M. Pánek
3

Několik málo tipujících věřilo, že domácí získají v tomto zápase nějaké body. O tom, že v Libodřicích nakonec zůstávají body všechny, rozhodl důraz domácích a vyloučení Hybnera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Hybner se vyfauloval už po půlhodině

Domácí Libodřice potřebovaly v tomto utkání bodovat, pokud se chtěly před zimní přestávkou trochu odpoutat od nejspodnějších pater tabulky. Ale stál proti nim soupeř velice silný. Druhý tým soutěže, celek Jevan, který pokud hodlal pokračovat v pronásledování vedoucích Peček, tak na ztrátu bodů nemohl ani pomyslet.

 

Hra Libodřic se po hodně špatném začátku přece jen lepší a co hlavně - jejich způsob hry Jevanským příliš nesedí. A to se také projevilo v tomto utkání. Po čtrnácti minutách hry šly Libodřice brankou Petra Pěkného do vedení 1:0. Do karet jim nahrála i devětadvacátá minuta, kdy se poroučel ze hřiště po druhé žluté kartě jevanský středopolař Martin Hybner, což trefně komentoval hostující lodivod Jan Lahoda: "Tím jsme přišli o střed hřiště."

 

Pět minut před koncem poločasu pak domácí ještě dokázali navýšit skóre, když se z přímého kopu prosadil Pavel Sova - 2:0. Poločasový výsledek více než nadějný a navíc početní převaha. To dávalo Libodřickým velké naděje. V závěru poločasu se sice zranil domácí talent Milan Pánek ml., kterého nahradil Oliva, ale i tak to zatím bylo pro domácí skvěle rozehrané.

 

Neplodný tlak Jevan gól nepřinesl

"Zápas v Libodřicích jsme již tradičně začali špatně. Důrazná a tvrdá hra libodřických našim hráčům nesvědčí. Proto se pokusíme něco změnit a udělat vše pro lepší výsledek", věděl svoje po příchodu z kabin Jan Lahoda.

 

A jak řekl, tak se stalo. Hosté přimáčkli domácí před jejich branku, začali hrát více po zemi a lépe kombinovat, ale žalostná koncovka byl velký problém: "Soupeřův brankář si za celý zápas nemusel sáhnout na míč", glosoval jalový tlak Lahoda.

 

Domácí se trpělivě bránili a podnikali protiútoky, co jim síly stačily. Deset minut před koncem pak přidali po trefě Milana Pánka st. třetí branku a o osudu zápasu bylo rozhodnuto - 3:0. Díky této výhře poskočily Libodřice na desátou pozici vzhledem k lepšímu skóre a na poslední dvě místa mají šest bodů k dobru. Jevany naopak ztratily v dostizích na Pečky a jsou momentálně třetí.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Vladimír Zelinka, trenér: Hrálo se utkání, které se muselo líbit všem. Jedinou kaňkou celého utkání bylo zranění mladého Pánka. Hráčům bych chtěl poděkovat za jejich výkon a bojovnost v celém utkání. V utkání se mi nejvíce líbil výkon Pavla Sovy.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Jsem rád, že již podzimní sezóna skončila. Poslední čtyři zápasy dohráváme v počtu dvanácti hráčů a takto nelze hrát o špičku okresního přeboru. Velmi dobře rozehranou soutěž jsme si zkazili sami a někteří hráči by se měli zamyslet nad dalším působením v našem oddíle.



Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 11. 2017 08:54
No chudak rozhodci takhle mu ta rozlucka asi pekne zhorkla a utratu u Lenina nebo na Barborce ma napsanou na futru. Jinak Jevany po fotbalove strance strasny skoda ze na tom nejsou lepe a nerozdeluji radost nekde jinde. Vsem 13 ostatnim mancaftum z okresu by se jiste ulevilo.
19. 11. 2017 08:09
Nějaký kapříci ale panu sudímu připluli.:))) zápas co se naši strany týká měl pod kontrolou. Pan boss se úplně nevydudal asi. A ten Janouch jo to je pěknej nekop.
18. 11. 2017 18:59
Je radost pohledět když Jevany prohráli 3 že 4 utkání, je to prostě pastva pro oko. Panu bossovi zřejmě přestali přicházet příjmi, nebo automaty v okolí zřejmě nefungovalo. Už se nemůžeme dočkat další fotky na Facebook "Legie zkázy" počkáme si až na jaro, až přijdou panu bossovi peníze. Ať žijou Jevany!!