Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory nadělily Žiželicím sedmičku


Branky


0

Tipéři věřili stoprocentně domácímu týmu, ale po prvním poločase nic jasného nebylo. Jenže do druhého poločasu nastoupily úplně jiné Býchory a výsledek se brzy dostavil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí na obou stranách byla využita jen jediná

autor reportáže: Ondřej Vaňkát

 

Utkání mezi Žíželicemi a Býchory se hrálo vzhledem ke klimatickým podmínkám na slušném trávníku. Zápas začal náporem domácích, kdy již ve čtvrté minutě z rohu Koubek orazítkoval břevno hostující svatyně.

 

Poté se postupně do šancí dostávali další býchorští hráči, ale vždy v cestě za první brankou utkání stál hostující brankář, obránce nebo nepřesnost střílejících. Do zajímavých příležitostí se dostávaly i Žíželice, avšak těm většinou radost překazil po celý zápas skvěle chytající Suchánek.

 

Ve třicáté minutě dokázal hlavou do sítě dostat míč Lukáš Lev – 1:0, což byl i poločasový výsledek.

 

Trenéři museli domácím důrazně domluvit

Druhý poločas začali větší aktivitou domácí, kteří velmi záhy dokázali vstřelit druhý gól. V průběhu celého druhého poločasu vstřelili šest branek. Třikrát byl přesným střelcem Jakub Vyhnánek, který podle domácí kabiny patřil k nejlepším hráčům na hřišti. O další branky se podělili Karel Koubek, Adam Chvalovský a Josef Teplý.

 

Jedinou větší šancí hostujících byl samostatný únik Korčáka, který ale na Suchánka nevyzrál. Výkon hostů byl ve druhé půli špatný a hráči nestíhali kombinace domácích. Žiželičtí tak mají přes zimní přestávku o čem přemýšlet a pokud se nechtějí vrátit zpět do třetí třídy, budou muset přidat. Jediná výhra za tři body, další tři body po remízách, málo vstřelených a hodně inkasovaných gólů - to jsou statistické důvody proč jsou Žiželice na předposledním místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, vedoucí týmu: V prvním poločase jsme soupeře trošku podcenili, mysleli jsme si, že se porazí sám. Přizpůsobili jsme se hře soupeře. Fotbal byl nevalné úrovně ovšem s velkým množství šancí na obou stranách. Kdyby byl poločasový stav 5:2, nikdo by se divit nemohl. Byl však jen 1:0. Poločasový rozhovor od trenérů zafungoval výtečně a postupně si gólovou úrodu mezi sebe rozdělilo několik hráčů. Kluky je potřeba hlavně výkon v druhé půli pochválit.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Co říci k zápasu, první poločas obstojný. Druhý katastrofa.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
Z. Suchánek [-] - L. Funda [-] , Z. Jirkovský [-] , J. Teplý [-] , V. Ladýř [-] (72. M. Chvalovský [-] ) - P. Kedršt [-] , M. Zach [-] , A. Chvalovský [-] , L. Lev [-] - K. Koubek [-] (64. V. Pošík [-] ) , J. Vyhnánek [-] -

SK Žiželice
J. Hansl [-] - M. Steklý [-] , M. Živný [-] , D. Chlupáč [-] , M. Midloch ml. [-] - A. Schánel [-] , D. Mejvald [-] (46. J. Fořt [-] ) , J. Korčák [-] , M. Bubeník [-] - M. Midloch st. [-] , M. Janata [-] -

ŽK: 44. L. Funda - 78. M. Midloch ml. .
Hráči zápasu: Z. Suchánek , J. Vyhnánek , P. Kedršt .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Voborník Josef - LANGRÁF Tomáš (N), NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.