2:3p.
(2:1)
12. V. Olah
75. P. Královský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky ztratily dva body po vyloučení Přiklopila


Branky


24. Z. Bulíř , 43. M. Rauch - 12. V. Olah , 75. P. Královský (p.)
0

Hosté se v Pečkách ujali vedení, ale domácí dokázali skóre otočit. Jenže v šedesáté minutě oslabil svůj tým Přiklopil a hosté dovedli zápas do penalt, ve kterých získali i druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Č. Pečky se dostaly do zápasu a otočily skóre

Na těžkém terénu, ale za solidního, podzimního počasí, viděli diváci bojovné utkání plné osobních soubojů a vzrušujících momentů. Samotný úvod zápasu byl oboustranně opatrný, ale už jedenáctá minuta přinesla vzrušení. Hostující stoper odkopl míč od vlastní branky, balón převzal Královský a poslal do úniku Špičku, který našel před bránou nabíhajícího Vojtěcha Olaha a hosté šli po rychlém protiútoku do vedení 0:1. Diskuse o regulérnosti gólu přinesly jen žlutou kartu pro Přiklopila, což se později ukázalo jako klíčové.

 

Hosté Červenopečecké v těchto chvílích přehrávali, ale další branku nepřidali. Naopak. Po špatně rozehrávaném rohovém kopu hostů šli do přečíslení 3 - 2 domácí a aktivně hrající Rauch uvolnil Zdeňka Bulíře a bylo srovnáno - 1:1.

 

Domácí postupně přebírali iniciativu, hosté kazili přihrávky, ale další branka padla až těsně před poločasovým hvizdem. Na rohový kop si na malém vápně naskočil Miroslav Rauch a přesnou hlavičkou získal vedení na stranu Červenopečeckých - 2:1. "Jak takový gól můžeme dostat", kroutil hlavou Ondřej Štefančík: "Neobsazený a ani gólman si pro tento míč nejde..."

 

Hosté vyrovnali brankou z penalty

Do druhého poločasu vstoupili hosté ve snaze o vyrovnání. Byli od počátku aktivnější, hrálo se převážně na polovině domácích. Ti ale využívali šikovně svojí levou stranu k protiútokům, ale bez vážného ohrožení Kosprtovy brány.

 

V šedesáté minutě přišel Přiklopil pozdě do souboje s protihráčem, fauloval a viděl druhou žlutou kartu. Tím pádem i červenou a musel opustit hřiště. To byla voda na útočnou aktivitu hostů, je potřeba ale říci, že ani oni si vyloženou gólovku nepřipravili. Až po faulu v šestnáctce na Štefančíka se pískala penalta.

 

K ní se postavil zkušený exekutor Pavel Královský. Míč ale napálil jen do břevna. Pak putoval dolů, opět do břevna a poté jej ukryl Pospíšil v náruči. Těžko soudit, zdy byl míč celým objemem za čarou, ale rozhodčí situaci posoudil jako gól a hosté se mohli radovat - 2:2.

 

Hosté se ještě snažili rozhodnout o třech bodech, ale dostali se jen k několika nepřesným střelám z dálky.

 

 

 

 

 

Dobropolští proměnili všechny pokusy

Protože hosté byli v penaltové loterii neomylní a domácí jednou selhali, bere druhý bod Dobropůl.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Na těžkém terénu to bylo bojové utkání plné osobních soubojů, ve kterém jsme ztratili body díky vlastní nedisciplinovaností. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, ale hosté využili hned naší první chybu. Po laciné ztrátě na útočné polovině přišel rychlý brejk do otevřené obrany a v 11. min to bylo 0:1. To nás na chvíli zmrazilo, došlo i na diskuse s rozhodčím, z čehož pramenila žlutá karta pro Přiklopila. Pak se povedl rychlý protiútok i nám, aktivní Rauch uvolnil Bulíře a bylo srovnáno. Dvě minuty před pauzou jsme skóre otočili, když se po rohu trefil hlavou Rauch. Ve druhé půli jsme chtěli co nejdříve přidat pojistku, ale ve finální fázi jsme nebyli dostatečně přesní. V 60.min po jednom ze soubojů uprostřed hřiště viděl druhou žlutou kartu Přiklopil a zbytek zápasu jsme tak dohrávali v deseti. Dostali jsme se víc do defenzívy, ale soupeře jsme do šancí nepouštěli. Až v 75. min po faulu v pokutovém území pískl rozhodčí proti nám penaltu. Tu Pospíšil vyrazil na břevno, od kterého se míč odrazil k zemi, pak zpět do břevna a pak do rukou brankáře. Jestli míč přešel brankovou čáru bylo předmětem diskusí ještě dlouho po zápase, ale rozhodčí gól uznal a bylo srovnáno. Dobré Pole se pak ještě snažilo využít převahu jednoho muže v poli, ale další gól už v utkání nepadl. V penaltách pak byli úspěšnější hosté a odvezli si tak bod navíc.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, trenér: Prvních 15 min. bylo podle našich představ, hráli jsme na polovině soupeře, domácí jsme k ničemu nepouštěli a ve 12. min. se dostali do vedení. Ale od vyrovnání domácích se nám prakticky nic nedařilo, laxně jsme bránili, nebyli jsme schopní nahrát si na 2 metry a naše střely mířily daleko mimo branku. Pečky se dostali do vedení po krásně rozehraném rohovém kopu, kdy domácí hráč hlavičkoval osamocen z malého vápna. Druhý poločas ovlivnila červená karta domácích, kdy jsme se více tlačili do útoku, ale nedařilo se nám v koncovce. Domácí hrozili hlavně z protiútoků, ale vyloženou šanci si již nevytvořili. My jsme srovnali po penaltě Královského, kdy byl sražen ve vápně náš kapitán. Penalty nám opět vyšly a proto máme bod navíc. Každopádně náš přístup k tomuto zápasu je pro mě zklamáním, čekal jsem daleko větší bojovnost a touhu po vítězství.



Sestavy


FK Červené Pečky
P. Pospíšil [-] - M. Hendrych [-] (46. M. Převrátil [-] ) , J. Svoboda [-] , S. Pokorný [-] , Z. Bulíř [-] , T. Koubský [-] , P. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] (83. V. Hanzl [-] ) , T. Podnecký [-] , J. Přiklopil [-]

Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , D. Švrčula [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] (44. P. Varyš [-] ) , P. Královský [-] , R. Hurt [-] - J. Žirovnický [-] , V. Olah [-] -

ŽK: 32. J. Přiklopil , 75. Z. Bulíř - 64. J. Flieger , 65. P. Varyš , 89. D. Švrčula , 90. O. Štefančík . ČK: 60. J. Přiklopil .
Hráči zápasu: M. Rauch - P. Královský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchý Aleš - ZUZA Miloš (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.