Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice další překvapení nezrealizovaly


0

Nučičtí dokázali v minulém kole obrat vedoucí tým soutěže v Jevanech, tentokrát další první celek tabulky porazit nedokázali. Hostující Pečky žádné drama nepřipustily a odvážejí si všechny body po jasné výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas orámovaly dva góly Růžičky

Hosté ale před utkáním drobné obavy z vývoje zápasu měli, jak naznačil trenér AFK Petr Šafránek: "Očekávám těžký zápas proti houževnatému mužstvu a proto nastupujeme v defenzivnějším rozestavením s jedním útočníkem."

 

Ale obavy byly nepodstatné, protože už od prvních minut byli hosté na hřišti pány. Výborný vstup do zápasu pak stvrdili již ve třetí minutě, kdy domácí obraně pláchnul Štěpán Růžička st. a nedal Krutskému šanci - 0:1.

 

Rychlý pohyb hráčů a jednoduchost hry hostujícího AFK dělal veliké problémy domácí obraně. Nutno zaké poznamenat, že domácí v tomto zápase formu nepotkali. Sporadicky se dostávali do blízkosti Cihlářovy brány a ohrožení zaznamenal pouze Kubalík, který pálil z otočky, jenže mimo tyče. Veškerou silou drželi pouze jednobrankovou ztrátu, kterou ale do přestávky udržet nedokázali. Dvě minuty před pauzou totiž opět Štěpán Růžička využil své rychlosti a navýšil na 0:2.

 

 

Nučice na zvrat neměly nárok

I ve druhém poločase pokračovali hosté v rychlých kombinacích a dostávali se do šancí. Domácí horko-těžko odvraceli útoky AFK a na Cihláře v pečecké bráně vystřelili snad jen jednou v celém utkání.

 

Již po sedmi minutách druhého poločasu se v šestnáctce domácích prosadil výborně hrající Martin Materna a třetím gólem potopil jakékoliv ambice Nučic - 0:3. Domácí zápas vzdali a to umožnilo další krásné kombinace Pečeckých. 

 

"Jejich útočníci jsou prostě rychlí", komentoval po zápase Jan Vedral problémy při bránění, ale zároveň dodal: "Jsou to často hraniční situace, které jejich pomezní vždy pustí. Pokud postoupí do 1.B třídy, kde jsou delegovaní rozhodčí, tak s tím mohou mít problémy. Myslím, že jsou dost rychlí na to, aby tohoto využívat nemuseli."

 

Za zmínku stojí nádherná, gólová akce, kdy Bubla zatáhl balón po pravé straně, dal ostrý centr před branku, na který si naběhl Štěpán Růžička ml. a hlavou nekompromisně zavěsil - 0:4. Pár minut před tím jiná fotbalová paráda, kdy naopak z levé strany po sérii narážeček na jeden dotyk vracel míč Novák zpět Modrovičovi, ten ale tentokrát mířil vedle.

 

I díky ostatním výsledkům tohoto kola mají nyní Pečky na čele pětibodový náskok a potvrdit přezimování na prvním místě mohou již v příštím kole.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí týmu: Do Nučic přijel lídr soutěže Pečky a my jsme chtěli předvést dobrý výkon z minulého kola a favorita potrápit. Jenže celý zápas jsme nehráli dobře, špatně jsme kombinovali a nedokázali si pořádně přihrát a Pečkám jsme výhru hodně usnadnili. Hlavně rychlý Růžička dělal obraně problémy. V prvním poločase vstřelil po nedůrazu v obraně dva góly a bylo rozhodnuto. Druhý poločas si Pečky zkušeně pohlídaly a ještě vstřelily dvě další branky.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Očekávání těžkého zápasu se naštěstí nenaplnilo, domácím zápas vůbec fotbalově nevyšel a svou tradiční bojovnost nechali asi v kabinách a tím nám usnadnili cestu k vítězství. Domácí tým si za celý zápas vytvořil pouze jednu vyloženou šanci a jedenkrát vystřelil na naši branku. My jsme od první minuty využívali jednoduchost a rychlost našich hráčú a tím jsme si vytvářeli řadu vyložených šancí, které jsme průběžně proměňovali. Domácí po třetí brance rezignovali a my jsme do otevřené obrany v závěru zápasu měli několik samostatných nájezdů na domácí branku. Zasloužené vítězství těší o to více, že v Nučicích se takto snadno nevyhrává a význam má samozřejmě vzhledem k vývoji v tabulce.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] - M. Chromý [-] , L. Kulhavý [-] (66. P. Zápotocký [-] ) , P. Nevšímal [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] - P. Bradáč [-] , J. Souček [-] (46. J. Hervert [-] )

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - T. Křivský [-] (65. J. Králík [-] ) , V. Lukáš [-] , T. Holub [-] (85. J. Malý [-] ) , M. Materna [-] , M. Novák [-] , T. Plaček [-] , J. Lindner [-] , Š. Růžička [-] (69. Š. Růžička [-] ) , M. Macháček [-] (75. V. Bubla [-] ) , M. Modrovič [-]

ŽK: 69. F. Kubalík .
Hráči zápasu: V. Lukáš , M. Materna .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchý Aleš - HOUDEK Petr (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.