3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máris Švehla hattrickem položil Červenopečecké na lopatky


Branky


16. M. Švehla , 35. M. Švehla (p.) , 82. M. Švehla - 51. T. Podnecký
0

Červenopečečtí dokázali ve druhé půli stáhnout dvougólové manko na rozdíl jedné branky, ale více nedokázali hlavně proto, že nezvládli uhlídat střelce hattricku Marka Švehlu, který v závěru definitivně rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červené Pečky potřebují sebedůvěru při proměňování šancí

Červené Pečky zahájily trojboj s týmy spodní poloviny tabulky s protivníkem, který doma body nerozdává. A hosté ale začali dobře a již po čtrnácti minutách měli první gólovku. Hanousek centruje a Šourek z malého vápna přestřeluje branku.

 

Trest přišel vzápětí. Hostující obrana nechala hodně prostoru plaňanskému Markovi Švehlovi a ten kroucenou střelou z nějakých dvaceti metrů otevřel účet utkání - 1:0. Hosté měli poté šance na vyrovnání skóre, ale ani Bulíř, ani Rauch ve vyložených šancích neuspěli.

 

A tak domácí navýšili stav po střetu Konůpka v šestnáctce hostů se z penalty nemýlil Marek Švehla - 2:0. Konec poločasu patřil pak Plaňanským, kteří ale optickou převahu nedokázali přetavit v další góly.

 

 

Festival promarněných šancí

V úvodu druhé půle se hosté přeci jen dočkali. Bílého šance ještě brankou neskončila, ale šest minut po přestávce už se radovat mohli. Vyboxovaný míč vrátil do brány Tomáš Podnecký - 2:1. Po několika dalších minutách mohlo být i vyrovnáno, ale nedůrazná střela Bílého do sítě nedoputovala, protože ji domácí obránci stačili vykopnout.

 

Střední pasáž druhého poločasu pak byla představením fotbalové neschopnosti vstřelit gól. Šancí k tomu měli oba týmy dost: "David Konůpek se musí ze své šance probouzet každou noc", komentoval například Tomáš Kučera jednu situaci. 

 

Definitivní rozuzlení pak přinesla závěrečná desetiminutovka. Hosté hráli pár minut o deseti pro zranění Bílého a domácí dokázali vsítit rozhodující branku. Kdo jiný než Maris Švehla. Jeho tečovaná střela z hranice šestnáctky skončila až v síti - 3:1.

 

Pokud se hosté chtějí odpoutat od poslední příčky, pak jim nezbývá než uspět v posledních dvou kolech, kdy hostí Dobré Pole a nakonec zajíždějí do Nučic.

 

     


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Zápas, hraný za prudkého větru, přinesl pouze velmi průměrný fotbal. Spousta nepřesností na obou stranách. Hosté v prvním poločase zahrozili dvakrát a vždy z toho byla čistá "gólovka". Pro nás byla vysvobozením první branka Švehly. Poté se naše hra o trochu zlepšila a v závěru přišla naše druhá branka. Nástup do druhého poločasu nám vyšel na "jedničku", kdy hosté vrátili vyboxovaný míč ihned do naší branky. Následovala pasáž ještě více průměrná než první poločas.... Hosté na obrat síly neměli a my jsme zase dokázali zahodit neuvěřitelné. Nakonec vše završil svým třetím gólem Švehla, když z vápna tečovanou střelou definitivně vše rozhodl.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Dnešní zápas jsme prohospodařili v prvním poločase. Po opatrném začátku jsme ve 14. min měli první gólovku, po centru Hanouska ale Šourek z malého vápna přestřelil.  Prakticky z protiútoku jsme nechali na vápně o chvilku víc času domácímu hráči a ten trefil přesně k tyči. Nás gól nepoložil, ale dál jsme si vypracovávali šance, ale ani v 20. min Bulíř ani o pět minut později Rauch ve vyložených šancích neuspěli. A tak opět udeřili domácí. Po střetu ve vápně se pískala penalta a bylo to 2:0. Pak přišla fáze, kdy jsme se nemohli dostat k míči, ale i s trochou štěstí jsme už do přestávky neinkasovali. Druhý poločas jsme začali aktivně, v první šanci hned ve druhé minutě ještě Bílý neuspěl, ale v šesté minutě T. Podnecký přeci jen snížil. V patnácté minutě mohlo být vyrovnáno, ale nedůraznou střelu Bílého do prázdné branky stihli obránci odkopnout ještě před brankovou čarou. Hned z protiútoku nám pomohla tyč. Šance se pak střídali na obou stranách a zápas definitivně rozhodla 80. min, kdy jsme po zranění Bílého hráli pět minut o deseti a Plaňany toho využily ke vstřelení třetí branky.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
J. Krupka [-] - J. Kozdera [-] , J. Klucska [-] (81. K. Hanzálek [-] ) , D. Konůpek [-] (87. M. Jambor [-] ) , M. Hrstka [-] (57. M. Freund [-] ) , M. Švehla [-] , A. Schwarz [-] , M. Grulich [-] (62. M. Češner [-] ) , T. Freund [-] , P. Brecík [-] (84. P. Málek [-] ) , P. Břichnáč [-]

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - Z. Bulíř [-] (76. J. Kubelka [-] ) , M. Šourek [-] (46. M. Bílý [-] ) , R. Panic [-] , J. Přiklopil [-] , P. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , T. Podnecký [-] , M. Hendrych [-] (76. R. Hervert [-] ) , T. Koubský [-]

Hráči zápasu: T. Freund , M. Švehla - P. Podnecký .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Nepovím František - FREUND Karel (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.