Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý mač o pořadí v dolní části tabulky zvládl lépe Dobráč


0

Bojovat o důležité body přijeli do Dobrého Pole borci Žiželic. Ale domácí celek se postupně dostal do třígólového vedení, které v dramatickém závěru dokázali hosté jen korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí neuznal hostům gól pro ofsajd

Žiželičtí šli po sedmnácti minutách hry do vedení, ale radost jim zkazil hlavní rozhodčí Netáhlík, který branku neuznal pro ofsajd. Střelec stál v době centru za domácí obranou a tato situace samozřejmě vzbudila mnoho emocí.

 

Ale jinak patřil úvod utkání více domácím hráčům, kteří si dokázali vytvořit brankové situace a také je využít. Najprve střílel Olah po kolmici od Královského z velkého vápna nad bránu soupeře, střela Žirovnického, který se otočil kolem hostujícího obránce, mířila po zemi těsně vedle.

 

Gólovka přišla po dvaceti minutách. Královský uličkou našel Olaha, který zatáhl balon ze strany a křížnou přihrávkou přes celé vápno našel Františka Krejčího. Ten nádhernou střelou z první otevřel skóre - 1:0. Pár minutek poté šli hosté po přečíslení zálohy do protiútoku, domácí stoper muset situaci hasit faulem před velkým vápnem, ale z následného trestného kopu hosté nic nevytěžili.

 

Další pětiminutovka patřila Dobrému Poli. Žirovnický nejprve vybojoval faul po zaváhání hostujícího gólmana. Sám se postavil k exekuci trestného kopu, který mířil pod břevno, ale brankář svou chybu napravil. Ale skóre se měnilo po chvíli. Po dobře zahraném rohu se balón dostal k Romanovi Hurtovi, který z hranice penalty poslal Dobráč do dvoubrankového vedení - 2:0.

 

Hosté si do konce poločasu připravili ještě dvě šance z rohových kopů, ale skóre už se nezměnilo.

 

 

Žiželice mocně stahovaly náskok domácích

Bitva o každý metr hřiště byla k vidění po pauze. Po pár minutkách hry měl vělkou šanci domácí Žirovnický, ale Rokos jeho dobrou ránu lapil. Změna skóre nastala až v polovině poločasu, kdy Olah svým důrazem vybojoval míč u nerozhodného brankáře hostí a vybídl Jiřího Žirovnického, aby skóroval do prázdné - 3:0.

 

Mohlo by se zdát, že je rozhodnuto, ale domácí polevili hlavně v osobních soubojích a hosté se dostali do hry. Osm minut před koncem dorážel Michal Bubeník vyraženou střelu - 3:1 a v devadesáté minutě Martin Živný hlavou po rohovém kopu snížil na rozdíl jediné branky - 3:2.

 

Více času ale už hosté neměli a jedou z Dobrého Pole s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: Do zápasu jsme šli s vědomím, že hrajeme o šest bodů a jsem rád, že se nám podařilo zápas zvládnout. Během prvního poločasu jsme měli několik hodně dobrých šancí, které jsme bohužel neproměnili. I tak jsme v poločase vedli 2:0, kdy se nejprve krásnou střelou z první trefil Krejčí a po důrazu při rohu se trefil i Hurt. Druhý poločas byl z naší strany zbytečně nervózní. Po vstřelení třetího gólu jsme měli zápas v klidu dohrát, ale polevili jsme v osobních soubojích, udělali několik chyb a v závěru se zbytečně strachovali o výsledek. Tohle by se nám stávat nemělo.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Co říci k zápasu? Obě mužstva byla oslabena, o několik hráčů základní sestavy a podle toho to také tak vypadalo. Naše mužstvo nezačalo špatně a v 18.minutě jsme dali regulérní branku, kterou nám HR neuznal pro ofsajd, který viděl jen on. Domácí nám říkali v poločase, že to žádný ofsajd nebyl. V ten okamžik jsem věděl, že nemůžeme vyhrát. Podepsalo se to i na hráčích, kteří nesli křivdu a domácí toho využili a do poločasu dali dvě branky. Do druhého poločasu jsme se snažili výsledek otočit a zatlačit domácí. Ti toho ale využili a po rychlém brejku dali na 3:0. Naše hráče musím pochválit, že i za takového stavu nesložili zbraně a mačkali domácí, že posledních 15 minut se dostali jen zřídka na naši polovinu. Z tohoto tlaku jsme vstřelili pouze dvě branky. Blahopřeji domácím k vítězství.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Štefančík [-] , M. Neveselý [-] , T. Jícha [-] , R. Hurt [-] - D. Špička [-] (87. L. Jelo [-] ) , F. Krejčí [-] , D. Švrčula [-] , P. Královský [-] - J. Žirovnický [-] , V. Olah [-] -

SK Žiželice
L. Rokos [-] - M. Javůrek [-] , J. Novotný [-] (46. M. Midloch st. [-] ) , A. Schánel [-] , M. Steklý [-] , J. Korčák [-] , J. Hruška [-] , M. Bubeník [-] , L. Bláha [-] , M. Živný [-] , M. Midloch ml. [-]

Hráči zápasu: J. Žirovnický .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - KOSMATA Martin (N), KUNC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.