Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyhecovaném derby berou Pečky dva body


0

Pečky byly v derby favoritem, ale nadšeně bojující domácí uhájili remízu, i když museli dohrávat půl hodiny bez vyloučeného gólmana Hradeckého. V penaltové loterii byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla hned čtyři góly

K derby do Plaňan přijely Pečky. Týmy dělí od sebe pouhých sedm kilomentrů a v tabulce to bylo před tímto kolem dvanáct bodů. Pečky před tímto kolem kralovaly okresnímu přeboru z prvního místa a naopak Plaňany zatím nenaplňují očekávanou roli černého koně soutěže. Proto byly na místě mírné obavy, jak domácí utkání zvládnou.

 

Ale obavy byly zbytečné. Pečky si v tomto zápase vybraly svůj černý den a příliš se jim nedařilo. Je pravda, že Plaňanští oplývali bojovností a nedávali soupeři ani metr zadarmo. Dařilo se jim v osobních soubojích a už v osmé minutě se mohli radovat z vedení. Po narážečce Konůpka s Martinem Beníškem uklidil druhý jmenovaný míč z hranice šestnáctky za záda Cihláře - 1:0.

 

Vedení si ale domácí dlouho neužili. Už po třech minutách zahrával Tomáš Holub trestný kop z nějakých pětadvaceti metrů, míč byl ve zdi tečován do protipohybu Hradeckého a bylo srovnáno 1:1

 

Na další góly se čekalo do závěru poločasu. Sedm minut před koncem udělali domácí snad jedinou velkou chybu v zápase, když ztratili míč ve středu pole. Následoval rychlý protiútok do otevřené obrany a v tom jsou Pečky mistry. Štěpán Růžička měl snadnou pozici a poslal hosty do vedení - 1:2.

 

Ale ani oni se z vedení dlouho neradovali. Domácí předvedli hodně podobnou akci jako při prvním gólu, vyšachování hostující obrany narážečkou a Martin Beníšek svým druhým gólem opět srovnal na poločasových 2:2.

 

 

 

Domácí dohrávali bez vyloučeného gólmana

Druhý poločas byl více o bojovnosti než o fotbalové kráse. Vzrušení přinesla pouze šedesátá minuta, kdy byl po "neodpískané penaltě" a po následné strkanici vyloučen domácí gólman Michal Hradecký. Protože domácí neměli na lavičce náhradního brankáře, postavil se mezi tyče Tomáš Freund a další gól už nepustil.

 

Zápas tak skončil nerozhodně a chystaly se penalty.

 

 

 

 

 

Druhý bod vyválčili hosté

V penaltovém rozstřelu, kdy proti pečeckým stál v bráně "brankář - amatér", po dlouhém boji uspěli hosté a odvážejí si druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: K utkání s prvním týmem tabulky jsme přistupovali s respektem, ale obavy byly zbytečné. Hráli jsme více než rovnocennou partii, vyhrávali osobní souboje a Pečky pustili v každém poločase pouze do jediné šance. To i přesto, že jsme posledních třicet minut dohrávali v deseti bez vyloučeného brankáře a do branky musel hráč z pole.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Derby nesplnilo moje očekávání. Z naší strany nejhorší podzimní výkon, který se blížil spíš 3. třídě než špici okresního přeboru. Žádný z hráčů nepodal ani průměrný výkon a jelikož jsme ani nebojovali podle mých představ, tak se na náš fotbal nedalo dívat. Nedokázali jsme využít ani početní převahu, když domácí museli dohrávat bez vyloučeného brankáře. Prostě dnes jsme si nezasloužili vyhrát a dva body jsou pro nás maximem. Domácí hráli zodpovědně, bojovali a nedávali nám příliš prostoru k naší hře. Jinak mnozí od nás očekávají, že každého pod námi porazíme bez problémů, ale lehkých zápasů je málo a není vůbec jednoduché se dlouhodobě prosazovat. Dnes jsme si vybrali fotbalovou mizérii, ale dva body z venku se počítají.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - D. Konůpek [-] , M. Hrstka [-] (65. M. Freund [-] ) , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] , J. Klucska [-] , T. Freund [-] , P. Brecík [-] , P. Břichnáč [-] , M. Beníšek [-] , M. Češner [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - T. Holub [-] (55. M. Materna [-] ) , M. Novák [-] (88. Š. Růžička [-] ) , T. Plaček [-] , J. Lindner [-] , Š. Růžička [-] , J. Konůpek [-] , M. Macháček [-] , J. Králík [-] (8. T. Křivský [-] ) , T. Jedlička [-] , M. Modrovič [-]

ŽK: 52. M. Hradecký , 90. M. Švehla , 90. M. Freund - 60. T. Jedlička , 90. M. Macháček . ČK: 60. M. Hradecký .
Hráči zápasu: M. Beníšek , D. Konůpek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bláha Milan - FREUND Karel (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.