J. Vaníček 39. (p.)
O. Exner 43.
2:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí stahovali třígólový náskok, ale jedna branka jim chyběla


Branky


39. J. Vaníček (p.) , 43. O. Exner - 8. L. Lev , 14. V. Ladýř , 33. V. Ladýř
0

Po patnácti minutách 0:2, po půlhodině hry dokonce 0:3. Ale domácí z penalty snížili a dvě minuty před koncem se dostali na dostřel jediné branky. Bohužel ve druhé půli už žádný gól nepadl a vítězství patří hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly mají čas prvního poločasu

Dva soupeři, kteří se potkávali dlouhou dobu v krajských soutěžích, se tentokrát potkali v okresním přeboru. Lepší formou oplývají momentálně Býchorští, ale Viktorie na domácím hřišti nedává body zadarmo.

 

Úvod utkání ale patřil hostům. Již v osmé minutě se prosadil Lukáš Lev a po pár minutách přidal druhý gól Vítězslav Ladýř. Ten samý hráč po půlhodině hry zvyšoval na 0:3 a domácím hrozil parádní debakl před vlastními diváky.

 

Jenže v poslední pětiminutovce se domácí probudili. Nejprve z penalty snížil Jan Vaníček a minutu před koncem poločasu dal kontaktní gól Ondřej Exner - 2:3.

 

Další minuty už ale branku nepřinesly a hosté si odvážejí všechny body.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
V. Arnold [-] - J. Vaníček [-] , T. Dejl [-] , J. Čábelka [-] , O. Exner [-] (86. L. Homolka [-] ) , R. Procházka [-] , L. Synek [-] , J. Ontl [-] , M. Ružinský [-] , J. Mašín [-] , P. Král [-]

TJ Sokol Býchory
Z. Suchánek [-] - M. Jakubů [-] , M. Zach [-] , M. Chlumský [-] (48. P. Revenda [-] ) , L. Lev [-] , L. Funda [-] , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , M. Škopek [-] , K. Koubek [-] (84. O. Vaňkát [-] ) , V. Ladýř [-]

ŽK: 25. L. Synek , 45. T. Dejl , 60. O. Exner , 75. J. Čábelka , 90. J. Mašín - 24. M. Jakubů , 31. L. Lev , 82. P. Chlumský .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.