Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim chtěla víc a zaslouženě tři body zůstávají doma


Branky


0

Oba týmy nastoupily k utkání po dvou předchozích porážkách. Domácí šli ale důrazněji za výhrou a po dvou brankách Snížka a jedné Keltnera si připsali po právu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita domácích byla lepší

Od úvodního hvizdu rozhodčího Nováka se přelévaly útoky z jedné strany na druhou. Na jedné straně střelu Macháčka zblokovali plaňanští obránci, na straně druhé pálil Beníšek z trestného kopu technickou střelou o metr vedle. Jinak nákopy do šestnáctek nic nepřinesly, ale gólu se diváci dočkali brzy. M. Freund si při zpracování míče odrazil balón na ruku a rouhodčí nařídil trestný kop z pětadvaceti metrů. Martin Snížek z něj zamířil přesně za zeď a Hradecký se stačil jen ohlédnout - 1:0.

 

V dalších minutách se boj odehrával hlavně ve středu hřiště a vyložené šance se nerodily. Přesto se stovka diváků nenudila. Švehla pálí šajtlí mimo tyče, Hrstkovu jedovku z rohu velkého čtverce nadvakrát chytá Havránek. Schwarz vyzkoušel pozornost Havránka ze středového kruhu, ale minul těsně tyče. Beníšek v dobré pozici na hranici velkého vápna míří těsně mimo.

 

Kouřimští si vypracovali zajímavé závary před Hradeckého bránou, ale střely byly slabé nebo zblokované. Pět minut před koncem poločasu zahrávali hosté trestný kop, který Švehla namířil přímo do zdi. Domácí podnikli rychlý přechod do útoku, ale přečíslení nedokaázali využít a byli vytlačeno do rohu hřiště. Tam ovšem Snížek prostrčil míč na Macháčka, který se proháčkoval mezi třemi bránícími, udělal pár kroků podél brankové lajny a na přední tyči našel Jana Keltnera, který míč jen lehce usměrnil do brány - 2:0.

 

V samotném závěru prvního poločasu mohl snížit Hrstka, ale hlavou po Švehlově centru poslal slabou vizitku Havránkovi a ten míč v pohodě lapil.

Plaňany vytěžily z tlaku jen snížení

Domácí hráči nezachytili vstup do druhé půle. Nejprve hrozil Schwarz z trestného kopu těsně vedle, po rohu střílel na přední tyči T. Freund, ale také mimo. Ale i domácí se dostali do šance. Dlouhý míč způsobil po nedohodě gólmana s obranou zmatky, dostal se k Hovorkovi, ale jeho střelu stačil odvrátit vracející se Hradecký. 

 

A zahřmělo v kouřimské bráně. První šance se na zadní tyči po centru aktivního Švehly zalekl Konůpek a zakončil slabě. Po rohovém kopu Beníška ale Marek Švehla už na zadní tyči hlavičkoval přesně - 2:1.

 

Snížení paradoxně nakoplo domácí. Macháček po úniku Snížka a odraženém míči pálil jen do bránícího hráče, o minutu později střílí Keltner do téměř prázdné brány, ale Hradecký vytáhl reflexivní zákrok. A tak se domácí radovali až do třetice. Martin Snížek svůj průnik po pravé straně zakončil sám střelou po zemi na zadní - 3:1.

 

Hosté mohli vzápětí zase snížit, ale krásná akce Konůpka zazvonila jen na tyč. Plaňanští vysunuli na hrot Češnera a pokusili se o zvrat. Ani jednomu týmu se už nepodařilo ale dotáhnout akce ke gólové radosti.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, asistent trenéra: Byl to důležitý zápas pro oba týmy, které chtěly po dvou zápasech konečně bodovat. Vstup nebyl z naší strany špatný a brzy jsme šli po trefě Snížka do vedení. Pak jsme bohužel opět polevili, ale i tak se soupeř do ničeho nedostal. Uklidnila nás až druhá branka po krásné kombinaci Snížek – Macháček – Keltner. Začátek druhé půle byl z naší strany až moc laxní a nebezpečný byl hlavně soupeř. Ten po několika varováních dokázal i po rohu snížit a dál byl velice aktivní. My si vzápětí dokázali vypravovat dvě jasné šance, které jsme trestuhodně zahodili. Až ta třetí byla naštěstí gólová. Snížek si vzal míč, dostal se do vápna a chladnokrevně vstřelil velice důležitý třetí gól. Pak už byl zápas hodně o bojovnosti a osobních soubojích. Na obou stranách bylo k vidění ještě několik gólových příležitostí, při kterých se ale předvedli oba brankáři. Zápas to byl náročný a o to jsme šťastnější, že jsme ho jako tým dotáhli do vítězného konce. Věřím, že nám to zase dodá klid a pohodu do dalších zápasů.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Velmi těžké hodnotit něco pozitivního z naší strany.... Upozorňujeme hráče na standardní situace Kouřimi a tak si necháme na začátku dát gól z trestného kopu... Druhá branka domácích byla opět vyvrcholením několika chyb. Hra zdánlivě vyrovnaná, ale domácí nás prostě "přetlačili". Druhý poločas začal naším dvaceti minutovým vzepětím, pár šancí, snížení, ale když jsme vydláždili cestu Snížkovi k naší brance a inkasovali, tak na zvrat už jsme síly neměli.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , M. Havránek [-] , M. Tománek [-] , J. Paclík [-] - R. Světnička [-] (82. O. Štuller [-] ) , O. Macháček [-] , M. Hovorka [-] , T. Ružinský [-] - J. Keltner [-] (67. D. Kosmata [-] ) , M. Snížek [-] (78. J. Charvát [-] ) -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Grulich [-] , T. Freund [-] , M. Freund [-] , M. Švehla [-] - P. Málek [-] (46. K. Hanzálek [-] ) , A. Schwarz [-] , M. Beníšek [-] (64. M. Jambor [-] ) , M. Češner [-] , D. Konůpek [-] - M. Hrstka [-] -

ŽK: 45. M. Havránek , 52. R. Světnička , 54. J. Keltner , 71. J. Paclík - 37. T. Freund , 66. D. Konůpek .
Hráči zápasu: M. Havránek , M. Snížek .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.